Fotoštúdio Skerak. Máte niekto skúsenosť?

Ahojte, mate niekto osobnu skusenost s tymto studiom? Foto, video, pristup pri foteni, mali napady ako a co fotit, boli kreativni? Budem vdacna za kazdy nazor , dakujeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, myslim, ze na ich stranke najdes vsetko. Pary vyzeraju, ze pri foteni je fajn nalada. Napady v vych fotkach nejake su oproti uplne obicajnym aletierovkam. "Technicky" alebo ako to povedat oproti lepsim fotografom nic moc. Fotky nemaju taky ten "cool" vyzor (ostrost, farby), nevesta fotena v protisvetle na priamom slnku a totalne tmava tvar su teda dost zle. Z tvari vidiet, ze s fotkami nie je po nafoteni nic robene. ziadne retusovanie, maximalne kolaze, ktore si spravis aj sama v Malovani oproti solidnemu fotografovi, ktory ti tie fotky este par dni dokoncuje... Ak je velmi lacny a ty takeho hladas, tak moze byt... Ale neodporucam nikoho, kto kombinuje kameru a fotenie. este som nevidela v takom pripade dobry vysledok. To fotenie tam byva potom iba marketingovy tah a tak to aj vyzera.
Odpovedať
ivana asi mas pravdu, nakoniec sme sa aj s drahym zhodli, ze toto nie, je to predsa na cely zivot tak nech to dobre vyzera.no uvidime, co a koho nakoniec najdeme. :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?