Fotoslužba z Trstenej s fotografom Zápotočným. Poznáte?

Chcela by som sa spytat, ci uz niektora/y z vas nemate skustenosti s fotografom Zapotocnym z Trstennej (aspon myslim, ze sa tak vola, proste vlastni Fotosluzbu v Trstennej). Povodne som mala ineho vybraneho, no priatel vybral tohto fotografa, ale mam pri nom taky zmiesany pocit... Nepozna ho niekto?
Odpovedať
no po prve mas tam chybu v tom napsise, takze nie Trstenna ale Trstena, treba si nazvy radsej overit, hlavne ak sa jedna o nazvy obci a miest. :-N A ci pozna? No pozna a ak chces take klasicke fotky bez nejakeho umleckeho nadsenia tak prosim..pred dvoma rokmi dokonca nebol schopny nafotit fotky na digital, vsetko len klasika a to sa mne nepozdava... Lepsie je najist niekoho ineho...hlavne ak nechces len taku tu straaaaaaaaruuuuuuu klasiku rokov minulych
Odpovedať
dakujem za expresnu odpoved, popravde viem, ze trstena sa pise s jednym N, ale vzdy, ked to pisem, mam nutkanie hodit dve, dokonca aj na matrike som tam skoro napisala dve, a teraz to uz bol asi skrat zo stresu. a aj som z neho mala taky pocit, ale ked ho vlastne vybral snubenec, tak som to najskor chcela nechat tak, ale nedalo mi neinformovat sa, a aspon viem, ze mozem hladat dalej... este raz velmi pekne dakujem za info :-)
Odpovedať
len pozeram ze mas dost skory datum svadby, takze drzim paste aby si niekoho nasla..avsak povedz snubencovi nech sa ho spyta ci foti uz aj na digital. Mozno sa za dva roky nieco zmenilo, neviem... :-N
Odpovedať
tak, nasla som. predtym som uz skoro zarezervovala Mariana Plutschka, ale snubenec rozhodol inak. nastastie som nanho mala kontakt, ale aj ked on nemal volno, dohodil mi jednu babu/pani, a vraj je dobra, aj v telefone znela velmi milo. u toho zapotocneho som sa najviac bala toho, ze vyzeral byt taky "vsetecny", ze vsetko vie a vsetko pozna, a som sa bala, aby si z nasej svadby neurobil sukromny vecierok. tak mi padol obrovsky balvan zo srdca, bo som mala vzdy taky stiesneny pocit, ked som s tym zapotocnym telefonovala... ani nevies, ako velmi si mi pomohla. ozaj dakujem :-D :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?