Fotokútik na svadbe bez drahej fotobúdky

Ahojte, potrebujem poradiť ako vyriešiť fotokútik na svadbe tak, aby sa hostia zabavili a nemusela som zabezpečovať drahú fotobúdku.
Odpovedať
@lubkaf najdi si nejake zatisie a tam nech sa hostia fotia. Ak chces aj nejake rekvizity tie sa daju kupit a mas po starostiach
Odpovedať
@slavka121212 to by som kupila :) a fotenie normalne fotakom? Mysliš ze to bude dobré tak, keď hneď nebudú mať fotky?
Odpovedať
Ja mam polaroid. Ale pocula som ze ze jedna nebedta nakupila jednkrazove fotaky a dala ich na stoly
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chcete aby mali hostia tlačené fotky, je tá "drahá fotobúdka" najekonomickejšie riešenie. Jedna fotografia z jednorázového fotoaparátu stojí cca 1 euro je malá a v mizernej kvalite. Z drahej fotobúdky Vám za 2 hodiny môže vyliezť aj 400 kvalitných fotografií + máte ich v elektronickej podobe + nemusíte riešiť obsluhu, pozadie, kupovať fotoaparát a rekvizity. Celé to stojí 240 Eur. Alebo im vyrobte nejakú stenu, kde s môžu fotiť svojimi mobilmi. Aj keď názov fotokútik mi v tomto prípade príde trošku nadnesený.
Odpovedať
Existuje aj riešenie, že fotky urobené mobilom ľudia buď zavesia na fb/insta s presne určeným hashtagom napr #svadbaJankaMilan2018 (resp. to uploadnu na nejaku špeci stranku) odkiaľ tie fotky sťahuje prístroj k sebe a tlačí ich. Potom si moze kazdy pre svoje fotky prísť.. Je to riešenie ak niekto chce tlačené fotky ale nepotrebuje fotokútik s čačkami-mačkami. :) Ale aj to si treba zaplatiť. Len pre info :)
Odpovedať
Fotokútik nie je iba o rekvizitách, ale aj o kvalitnom svetle a tlači. Nemôžete fotiť len tak pod ostrým svetlom z neóniek niekde na chodbe, prípadne v rohu svadobnej miestnosti v tme. Teda môžete, ale potom to už nebude fotokútik, ale iba "selfiestage" :) bude to vyzerať ako keď sa ľudia fotia mobilmi - tmavé rozmazané fotky s rekvizitami a ostrým svetlom v tvári. Môžete vášho fotografa poprosiť, či vie nasimulovať fotokútik, ale to by musel priniesť štúdiový záblesk, rekvizity, tlačiareň a za to bude chcieť zaplatiť. Lepšie je objednať osobitne fotokútik a hlavného fotografa radšej nechať fotiť momentky
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali fotopozadie s rekvizitami, fotograf nam spravil rodinne fotky a potom aj nejake blaznive s kamosmi a tak sa tam ludia vyblaznili so svojimi mobilmi. je to prijemne spestrenie dlheho vecera pre hosti podla mna. a ak chcete fotky zdielat viete si aj na facebooku vytvorit "sukromnu" skupinu kde pozvete svojich hosti a fotky zazdielate takto :)
Odpovedať
@lubkaf ja by som to kludne spravila aj tak, ze by ste zabezpecili len nejaku foto stenu (doma urobenu), bud klasicku kvetovu alebo hocijaku aku sa vam podari urobit, z aliexpressu kupte rekvizity za par eur a nech sa tam ludia fotia na mobil normalne. to mate vy bez starosti a oni si to mozu podavat na instagramy, facebooky a kade co ine :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubkaf najlacnejsi sposob je vyrobit doma nejaku fotostenu a nech uz sa potom hostia pofotia na mobily, popripad sa moze pri nej sem tam mihnut aj fotograf :)
Odpovedať
Profilova fotka
ona bude zakladna otazka, ci sa fotky na svadbe maju aj tlacit, alebo ide len o to, aby sa mali ludia pri com odfotit a dat na FB. Ak nejde o tlacenie fotiek, je to cele o dost jednoduchsie, kludne mozete vyuzit uz spomenute veci, alebo napr. sluzbu wedbox.com o ktorej som popisal viac tu: http://marosmarkovic.sk/fotky-videa-z... (ak sa nemylim uz maju/pripravuju aj slovensku verziu )ma to aj dalsie vyhody, ako napr. ze potom budete mat fotky od vserky ludi pokope a nemusite ich stahovat kde kade po FB a inych miestach ...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?