Fotokútik na svadbe - áno alebo nie?

Zvažujem, že na našu svadbu objednám fotokútik. O 21:00 nám totiž odíde fotograf a tak by som na tie 3 hodky do polnoci objednala kútik, kde by sme sa všetci dosýtosti pofotili a vybláznili. Snúbenec sa ale bojí, že ľudia nebudú tancovať a baviť sa na parkete a že to skôr pokazí ako podporí zábavu. Prosím baby, ktoré ste ho na svojej svadbe mali - odporúčate, či skôr nie? Ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Dobry den, ja Vam fotokutik jednoznacne odporucam, je to skvela zabava pre svadobcanov, pre mladych ale aj starsich. Urobte to ale tak, ze budete mat na to vyhradeny jednorazovy cas, cca 30-45min, co uplne staci, aby sa vsetci vyblaznili. Robi sa to po dohode s DJom, ako dlhsia prestavka, takze zabava neutrpi, prave naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
to je super napad na svadbu fotokutik, urcite sa svadobcania tomu potesia a budete mat super zabavne fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 nebola som este na ziadnej svadbe kde by mali fotokutik ale moze to byt super.. byt tebou idem do toho :-)
Odpovedať
ja tiež veľmi zvažujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Fotokutik je fajn, ale odporucam nan vyhradene miesto na sale a nie kazda sala je na to priestorovo idealna. Fotokutik treba aj postavit a zlozit a nie vzdy sa to robi pred svadbou castejsie az pocas zabavy. Jednoznacne treba mat nan priestor ktory nezasahuje do casti saly kde sa tancuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanka45 Je to fajn vec a rozumiem ze nie je to casto videna vec na svadbach pretoze je to skoro tak drahe ako samotny fotograf a firiem nie je vela na slovensku ktore to ponukaju.
Odpovedať
@markolino hej, hej a najviac sa mi na tom páči to, že ľudia môžu mať hneď fotky + i to, že ,,charakter´´ tých fotiek je iný, sú tak pekne bláznivé :)
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino kolko stoji taky fotokutik?
Odpovedať
@radulka_1 ja čo som dostala cenovú ponuky, tak 349 na 3 hodiny
Odpovedať
@radulka_1 ja som mala na veľtrhu ponuku z NR - za 200€ na 3 hodiny a 200 fotiek vytlačí
Odpovedať
@lenka12321 tak mne dali za tých 349, ale za neobmedzené množstvo fotiek @radulka_1
Odpovedať
Profilova fotka
@quixik tak to je fakt dost drahe
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nepoznam tieto ponuky, ale neobmedzene mnozstvo (-: vytlackov to by som sa na to pozrel. Teoreticky ak by som vytlacil 450 fotiek tak toho chlapika dam do minusu. Predpokladam, ze pouziva termosubliacnu tlac. Tieto cenove ponuky co tu nevesty udavate su skor promo ponuky teda s minimalnym zisko,m alebo skor bez zisku. Nebudem tu vypisovat firmy na to je google. Najlacnejsi sposob ako spravit taketo nieco je vyrobit si vlastne funny pozadie a kupit si fotak instax. Cize ide o akusi obrodu polaroid fotakov.
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino aha tak tam je ten dovod preco som to este na ziadnej svadbe nezazila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skoda ze je to take drahe, to musi byt haluz ked to je na svatbe, ale kedze budeme mat fotografa tak toto by uz bolo nad nas limit :(
Odpovedať
@markolino tak ja som dostala dve cenové ponuky za tú istú cenu od iných firiem a oni tam uvádzajú, že neobmedzené množstvo. Tak ja dúfam, že neodrbkávajú. Práve to sa mi na tom pozdáva, že sa dá strašne veľa fotiek vytlačiť a urobiť za tú sumu.
Odpovedať
Profilova fotka
@quixik Mozno nezavadzaju mozno maju prepocitane ake maximum dokazu vytlacit za spominane tri hodky. Mozno jedna fotka za 5 minut. Ja neviem kolko presne casu trva od odfotenia po dobu tlace. Osobne som na svadby nosil termosublimacnu tlaciaren kym sa nepokazila to bol taky primitivnejsi sposob tlace ako je to u funny boxov. Cize nafotim, vyberiem kartu, strcim do tlaciarne, nalistujem co chcem tlacit, a spustim tlac ktora trva cca minutu. Cize ozaj to dlho trvalo nejakych 15-20 nafotenych obrazkov trvalo hodinu ktoru som mohol stravit fotenim svadby. Preto ako fotograf som tuto vec zavrhol pretoze na to trebalo aby to bolo efektivne zvlast cloveka ktory by len toto obsluhoval a to ide samozrejme do navysenia ceny. Funny box ten by mal byt ako kiosk vo fotolabe napojeny priamo na fotak odfoti a hned sa fotka do kiosku nacitava a tlaci fotku.
Odpovedať
tlač prebehla naozaj rýchlo, urobili sme si 2 fotky za pár sekúnd...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aj my sme mali neobmedzene mnozstvo vytlacenych fotiek a prenajom na 3 hodiny... ono to mnozstvo je obmedzene iba tym casom kym sa fotka vytlaci, ale inak sme si ich skutocne vytlacili kolko sme vladali. Treba to ale dat co najskor, vtedy to neobmedzuje zabavu... my sme mali hned po prvom tanci
Odpovedať
Profilova fotka
Fotokutik je dobra vec urcite sa ludia zabavia. A urcite netrva vytlacenie fotky minutu pripadne viac ako pise markolino.
Odpovedať
Ja si myslím, že s foto kútikom zažijete akurát tak viac srandy. Ľudia sa zvyknú pri ňom skôr vyblázdniť. Povedala by som, že z nich práveže tie obavy z fotografovania pri takejto forme skôr opadnú, ako by sa mali ešte viac hanbiť
Odpovedať
My sme Mali fotozrkadlo a urcite odporucam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Pekný deň Vám prajem. Ak by ste mala záujem , ponúkam foto búdku - FUNNY BOX na vašu svadbu a fotky budete mať vytlačené za pár sekúnd :-) Počas fotenia Funny boxom na vašej svadbe je počet fotografií neobmedzený. Doba fotenia je 2hodiny , alebo 3hodiny . Dobu fotenia si určíte sama . Veľkosť fotografie je 10 × 15 cm. Na výber máme veľké množstvo zábavných rekvizít a veľa druhov fotopozadí. Počas celého fotenia sme online, takže si môžete fotky posielať na mail, alebo Facebook. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Odpovedať
@dancula12 nechcem byt za blbu ale co je fotozrkadlo?
Odpovedať
Fotobudka bude urcite super. My budeme mat len ,,polaroid,, vyrobila som si rekvizity. Pre nas je uz 300 eur vela za budku
Odpovedať
Profilova fotka
@z1984 Otázkou je aj koľko náplní ste si pripravili do vášho "polaroidu".
Odpovedať
@tonobalucha 100 ks a mame 120 ludi ale tak ratam ze po jednom sa fotit nebudu. Nieje to vela ale tak sspon nieco
Odpovedať
@z1984 to Je ok :) je to velke zrkadlo ktore timhned tlaci aj fotky :) da sa nanho kreslit, podpisat a hned ta to odfoti , ziadna budka nic je to super a stylove :) www.fotozrkadlo.sk
Odpovedať
@dancula12 vyzera to super a kolko taka vecicka stoji?
Odpovedať
@z1984 ja som mala Ten najvyssi balik do €500 s unlimited tlacenim
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?