Fotokniha

Profilova fotka
Ahoj žienky, práve robím fotoknihy pre nás a rodičov, ale zrazu som sa zastavila a potrebujem radu. Vkladala som do nej fotky, ale keď som ju mala skoro hotovú, tak ma napadla jedna vec. Do knihy dávate iba portréty alebo aj "výcuc" z celého dňa? Ja vôbec neviem :-D
Odpovedať
@renya3 My nemame fotoknihu ale klasicky album. Nam, rodicom aj starym rodicom sme dali fotky z celeho dna - priprava nevesty, zenicha, portrety, obrad, hostina, pripitky, skupinove fotenie, redovy, krajanie torty, rodicovske tance... Mali sme zaklad ktore fotky sme davali kazdemu a plus sme pridali viac podla toho pre koho bol album. Ak manzelovym starym rodicom, tak pripitky, skupinky, redovy a pod sme dali viac s ludmi z ich strany.
Odpovedať
@renya3 My vytvarame svadobne albumy pre nasich klientov a snazime sa ich urobit vzdy tak, aby zachytavali priebeh celeho svadobneho dna a vytvarali tak pekny svadobny pribeh. Parove portrety su urcite dolezitou castou albumu a casto prinasaju ten 'wow' efekt, ale casom pre Vas budu cenne hlavne okamihy suvisiace s Vasimi rodicmi, krasne momenty, ked Vam Vasi najblizsi blahozelali, ked ste spolu s rodicmi tancovali, fotky Vas a Vasich blizkych pocas zabavy, fotky, na ktorych vidno vsetky tie krasne svadobne emocie ;-)
Odpovedať
co tam das, to tam predsa bude ... preco chces robit fotoknihu podla toho, ako ju maju ostatni ? ved ju sprav podla toho, ako sa paci tebe a ako si s nou ty spokojna ...
Odpovedať
@renya3 je to len a len na tebe ake fotky tam das. Vyber si tie najkrajsie, ktore mate zo svadobneho dna a tie tam daj
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že by nebolo na škodu keby si dáte aj nejakých pár momentiek napríklad z obradu a potom z hostiny ale to len tak na oživenie, primárne by som dala portréty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik Keď už tá kniha niečo stojí, tak som sa radšej spýtala, ako taká kniha vlastne vyzerá.
Odpovedať
@renya3 je to v podstate “zaknihovaný” fotoalbum.. nebudeš mať fyzicky fotky v albume, ale v knihe, kde sa nepoškodia - a teda vzhľadom na cenu, by som si tam teda dala čo najviac fotiek.. vyberiete najkrajšie a bude..
Odpovedať
Profilova fotka
je uplne na tebe ako chces aby ta fotokniha vyzerala :) ja by som tam kludne dala aj par obrazkov z celeho dna aby to bolo take pestre, nic tym nepokazis :)
Odpovedať
Cely priebeh svadby som davala 🙂
Odpovedať
my ideme akurát teraz svokre robiť na vianoce fotoknihu s našimi svadobnými fotkami :-) včera som vyberala fotky, moja predstava je, že väčšiu časť knihy budú tvoriť fotky zo samotnej svadby - vyberala som také, aby na nich samozrejme ona bola a zvyšok rodiny a potom menšia časť budú naše portrétové fotky, ktoré sme boli fotiť iný deň :-) držím palce pri tvorení :-)
Odpovedať
Podľa mňa je lepšie dať celý výcuc, aspoň tam bude zhrnutie celého dňa, čo si myslím, že veľmi odcenia :-)
Odpovedať
ja som tiež robila fotoknihu aj pre rodičov a dávala som celý preiebeh dňa a ako je to na tebe či si tam dáš len svadobné portréty alebo všetko ale mne osobne sa viac páči keď je tam celý deň tak v skratke nafotený také najzaujímavejšie časti svadby.. a tá fotokniha čo sme dali rodičom kolovala po celej rodine a známych a všetci práve chválili že sme tam mali zahrnutý celý deň a hlavne že sa tam každý jeden hosť našiel aspoň na jednej fotke tak tomu boli najviac radi a najviac sa im to páčilo že som vlastne na jednu dvojstranu dala všetky fotky čo sme sa fotili s každým členom rodiny, že na tej dvojstránke bola celá rodina pokope :) veľa šťastia pri tvorení fotoknihy ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?