Fotografovanie v októbri

Ahojte zaujímal by ma názor, ako ste riešili fotografovanie svadby v októbri, keď chcem foto vonku, v prírode, spoliehať sa na počasie nechcem...a fotenie pred a po savdbe sa mi nepozdáva...ďakujem za info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nejaky kompromis urobit budete musiet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinocka108 V oktobri sa da v pohode fotografovat vonku, je krasne jesenne pocasie uz s opadanymi listami. A existuje aj babie leto ;-) Akurat moze prsat, ale to Vam moze v kazdom mesiaci, nie len v oktobri ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinocka108 Fotiť sa dá takmer za každého počasia. Je to hlavne na Vás, aby ste s toho mali aj nejaký kladný zážitok. V októbri je všetko farebné, väčšinou ešte teplo. Vždy si nechajte v zálohe mokrý variant.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tomto termíne. Október je naopak veľmi vhodný na fotenie vonku, popadané lístie a jemnejšie slnko :) Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke. Príjemný deň prajem, Luboš.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinocka108 Ahoj, zo skúsenosti bolo práve v októbri ideálne počasie ani horúco ani zima. Fotiť sa dá aj za dažďa ak to neprekáža mladomanželom - dážď navodí veselú romantickú atmosféru a vzniknú prirodzené zábery. Takisto sa dá v prípade veľmi nepriaznivého počasia fotografovať aj v interiéri každý fotograf by mal maž aj plán B. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinocka108 Dobrý deň, kedže som svadobný fotograf, rád prispejem do súdka i ja. I keď október zo skúsenosti v posledných rokoch býva celkom príjemný neodporúčam sa fixovať iba na exteriér. Mal som klientku, ktorej vysnívane fotenie bolo v parku a kedže nám počas dňa pršalo a odmietala i tak potajme pripravený exteriér pokazilo jej to časť dňa a opakovali sme fotenie v iný deň. I keď sa Vám nepozdáva fotografovanie v iný deň, porozmýšľajte na kombinácii, skúšobný make-up + kaderníčka + svadobné fotografovanie v jeden deň. Také fotografovanie ma jedno pozitívum, že nebudete v časovom strese a môžeťe fotiť i výrazne dlhšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam vám moje služby a budem rád ak si prezriete na mojom webe moju tvorbu :) Fotil som svadby dokonca aj v zime, a asi najväčší extrém bol pár dní dozadu 30.12.2013 :) Prajem krásny deň!
Odpovedať
Profilova fotka
Oktober je ideálny na exteriérové portréty v krásnom svetle :) V prípade záujmu Vám radi svadobný deň krásne zdokumentujeme Navyše máte 3 samostatné fotografovania v cene jedného.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?