Fotograf_

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nepoznate fotografa podobnemu tomuto stylu fotiek. http://www.therobertsonsphotography.com/ Dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
poznam lepsieho :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ide o repotrazny styl fotenia.
Odpovedať
@markolino skvele, dakujem! :-) a viete o niekom, kto by sa takemu niecomu venoval?
Odpovedať
Profilova fotka
@dusicka_ Osobne ja to robim podla toho ako je klient zdatny. Vychytavat pri reportazi si myslim by mala byt samozrejmost. Pri portretoch to uz nemusi tak byt. Ja osobne to pri portretovani kombinujem, pretoze na to fotena osoba musi byt vnutorne naladena. Cize ak mladomanzelia su " dreveny " a nedokazem ich dostatocne motivovat tak zvolim tvrdu stylizaciu. Ak su vsak uvolneny a spontanny tak radsej vychytavam a menej ich usmernujem, ale venujem sa ich emociam ktore pri tom vznikaju. Znami fotografi su na vychytavacky Marek Suchy, Branislav Hanus, Branislav Stefanik a Stancik.
Odpovedať
@dusicka_ záleží aký máš rozpočet, určite naj Matej Kmet ale cenovo je už asi vysoko. Ale určite najkrajšie fotky
Odpovedať
Profilova fotka
@dusicka_ Mladomanzelom davam jednu radu: Uzivajte si vlastnu svadbu robite to pre seba a vyhodite za to kopec penazi. Nic horsie na zabitie spontanosti nie je ako nervozita a prilisna formalnost " ci kolace a jedlo su v pohode a ci hostia sa na svadbe bavia " Najkrajsia veta ktoru zboznujem, pocut najcastejsie od svadobnej mamky " to sa tak patri, to tak musi byt " Nevesty casto sa mi na to stazuju na tento stres ktory vznika uz niekolko dni pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, Skúste pozrieť aj moje práce :) Ale ono to dosť záleží aj od samotej svadby, ked sa všetko odohráva v krásnom exteriéri pri pláži (navyše s uvoľnenými ľudmi), tak to vyzerá samozrejme inak ako svadba v hornej dolnej na úrade a v kulturáku :) A samozrejme ako bolo spmenuté, treba si užívať svadbu, fotenie nechať na fotografa, veľmi mu do toho nekafrať a nestresovať sa kvoli hlúpostiam
Odpovedať
Profilova fotka
@dusicka_ Skuste pozriet aj moje :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dusicka_ Dobry den, termin mame dostupny pre foto aj video - radi vam vyhovieme, dostupnost je lepsie overit osobne telefonicky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dusicka_ tomuto stylu sa na slovensku azda najviac podoba matej kmet. ak sa vam paci tento styl, najdete velmi vela fotografov, ktori fotia prakticky totozne. je to styl, ktory ja osobne nazyvam "worldwide wedding style". to znamena, ze velke mnozstvo tzv. najlepsich svadobnych fotografov foti presne takto. neviem, ci vsetci navstevovali rovnake workshopy alebo mali tych istych ucitelov alebo ked zacinali, tak si povedali, ze vsetci budu fotit podla jednej sablony. ale fotia rovnako, cize je jedno, ktoreho z nich si objednate, dostanate takmer identicke vystupy. male odlisnosti su v uprave, ale su zanedbatelne. netvrdim, ze je na tom nieco nespravne, vacsina tych fotiek je vyborna, iba si myslim, ze je dobre, ak si je toho nevesta vedoma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?