Fotograf za dobrú cenu LV a okolie

Hľadám fotografa za dobrú cenu Levice a okolie. Koľko cca stojí fotograf? Kameramana nechcem. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@stankakuk Od 200 do par tisic, podla toho ako definujes dobreho fotografa a na ako dlho ho potrebujes.. Priemer je 600-700, ak sa bavime o profesionalovi, a nie cloveka, co si tym privyraba
Odpovedať
600-700 to je tak minimum. Poriadny zacina od 1500
Odpovedať
Statisticky “dobra cena” za fotografa tu na mojasvadba je 250-300€. Cize dodavatelovi ktory mi vytvori jedinu pamiatku na svadobny den dam najmenej, starejsi, dj a pod. su dolezitejsi. Ved co to je len tak cvakat a zhrabnut tolke kese :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko @slavka121212 ale no taaak :) :) :) berte to zatial tak, ze nevesta sa naozaj pyta, kolko stoji fotograf. hoci chapem, ze "za dobru cenu" je tak trochu cervene sukno :) :) :)
Odpovedať
@photostancik odpoved dostala, kolko stoji fotograf aj co je “dobra cena” :-) Ako budu vyzerat fotky za “dobru cenu” zisti az po svadbe, ked zalozi vlakno “keby som to dopredu vedela...” :-)
Odpovedať
ja som radil dobru cenu. Fotograf bude spokojny.
Odpovedať
Ďakujem,aj za rady a názory. Keďže nemám ani poňatia koľko to môže stať. Vydávame sa prvýkrát 😉
Odpovedať
Keď sme hľadali fotografa ceny tých podľa mna lepších sa pohybovali cca 500-800 EUR
Odpovedať
Profilova fotka
Je to casta tema na moja svadba, ale treba si uvedomit, ze bezna nevesta necita uz rok(y) vsetky vlakna a nestretava sa stale s tou istou jednou otazkou. Takze je vecou profesionality fotografov, ze ti co su PRO jej to vysvetlia bez zbytocnych emocii, lebo to je sucast profesionalneho pristupu, ze chapem, ze ta nevesta sa len zacina vo veciach orientovat. Vratane cien, pristupov atd. A ze jej to my musime trpezlivo vysvetlovat - tak ako dalsich x veci priamo pri foteni svadobneho dna atd. Po bitke je uz kazdy general, ale to je ina tema. Takze spat k veci: Fotografa vo vasom rozpocte - nech je akykolvek - urcite najdete, otazka je co za tu cenu dostanete. Pri cene 300e je to na zvazenie, ked uz vieme ze bezna suma na SK je 600-700e. Napisal som o tom dva blogy, mozno vas zaujmu a vysvetlia vam niektore oblasti, ktore ste mozno prehliadli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?