Fotograf východ

Ahojte zienky, svadbu plánujeme až v roku 2018, ale už teraz hľadám dobrého fotografa na východnom Slovensku. Seriózneho, ktorý mi nebude mať problém spraviť aj zmluvu. Na cene nezáleží Skôr ma zaujímajú referencie nie samotné ponuky fotografov.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den prajem, skuste si pozriet moju pracu, aj ked vas ponuky nezaujimaju, fotografie by mali vypovedat za vsetko. Zmluva je samozrejmost a referenciu najdete v mojom profile. viac foto v profile a na webe. Miro
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, niesom síce z východu, ale pôsobím kdekoľvek :) Moje práce ako aj referencie nájdete v profile, alebo na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade záujmu ma kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@sofia611 Kedy mate svadbu ? Zmluva-papier si pamata, clovek nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Kolegovia asi nevedia číťať, že Sofiu nezaujímajú Vaše ponuky, ale chce reálne skúsenosti od neviest ako boli spokojné :) Sofi prajem veľa úspechov pri hľadaní, ale odporúčam si vytipovať aspoň 4 fotografov, ktorí majú dobrú prácu a potom sem môžete napísať priamo na toho fotografa, či nevestičky majú skúsenosti. Ja by som veľmi rád, ale nie som z východu :) Krásne prežitý svadobný deň prajem Sofi. S pozdravom Jojo
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali napr. Pavla Deleja, patri sice k tym drahsim ale nelutujem ani euro :-My sme ho rezervovali rok a pol pred svadbou a podla neho doladili restiku a zvysok (asi dost chore ale bol to moj maly sen stretnut sa s nim ). Skus pozriet na FB Pavoldelejphotography :-)
Odpovedať
@ivkaaaaa Prečo ste podľa neho doladili aj výzdobu? :) Čo s ňou mal spoločné? :) Čo sa človek všetko nedozvie... ;)
Odpovedať
Inak, ako tak pozerám vaše profily a fotky, profesionáli, musím uznať, že fotíte krásne! :-) Človek má problém si medzi vami vybrať. :-) Klobúk dole!!!
Odpovedať
@jackiedanielsova pise, ze doladili restiku a nie vyzdobu, zrejme to myslela datumom...
Odpovedať
Profilova fotka
@jackiedanielsova Ehm asi sme sa nepochopili, myslím, že som nikde nespomínala výzdobu, a určite by som si neladila výzdobu k fotografovej kravate alebo jeho nenútila prísť v ružovom prepána :) Prispôsobovali sme mu reštauráciu dátumom a nie výzdobou. Toto by ma naozaj nikdy nenapadlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý večer , prezrite si aj môj profil :) , nájdete tam vzorové fotografie pripadne navštívte moju webovú stránku alebo ma kontaktuje telefonicky Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den , ak je termin dostupny mame pre Vas riesenie ako pre foto tak video , A bez zmluvky terminy nerozdavame teda nebookujeme, na serioznosti si zakladame uz pomaly 8 rok ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?