Fotograf Velky Krtis

Ahojte, Viete mi niekto poradit sikovneho a nie draheho fotografa vo Velkom Krtisi alebo blizkom okoli?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@miska239 Väčšina fotografov za tebou príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa ti páči, než na fotografa, ktorý je blízko VK. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. Drzim palce pri hladani toho spravneho fotografa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Milá budúca nevestička, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste si pozriet moje portfolio a v pripade zaujmu mi napiste Vasu cenovu predstavu. Nie son sice Krtisan, ale mam tam rodinne zazemie, takze tam chodim pomerne casto ;) Viem, ze kazdy ma ine financne moznosti a preto obcas volim opacny sposob dohody- Vy mi napisete Vas cenovy limit a ja Vam ponuknem pracu, ktoru zan mozete dostat. Co Vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@miska239
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska239 Pekný večer, rád Vám ponúknem Svadobné foto, upresnite nám i termín svadby ? Posielam Vám správu . :-) Viac info i na webe, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
Mila nevesta, fotografov na Vasu svadbu najdete urcite vela. Z Velkeho Krtisa ich ale asi vela nebude, skor budu musiet pricestovat. Nakolko je termin svadby dolezitejsi nez mesto z kadial fotograf je, odporucam napisat termin konania svadby a priblizny rozpocet na fotografa. Nakolko pre niekoho je drahy fotograf za 300 eur a pre niekoho uz lacny. Fotografie su vacsinou najcennejsia spomienka zo svadby, setrit na spomienkach sa nevyplaca. Svadba sa zopakovat uz neda, nikdy. Prajem prijemne svadobne planovanie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska239 dobrý deň, svoju ponuku som Vám zaslala v správe ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?