Fotograf - svadba Nitra 7.7.2018

Profilova fotka
Ahojte, hľadám fotografa na celú svadbu v Nitre v termíne 7.7.2018..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka3001 Ja by som mohol. Skúste pozrieť môj web ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka3001
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, veľmi rád budem Vašim fotografom. Pozrite si moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka3001 ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka3001 V prípade záujmu nás kontaktujte a zašleme Vám cenník. Ak ste si nenašli svoj balík, nezúfajte emoticon vieme Vám naceniť balík podľa Vašich predstáv. Neváhajte nás v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dobrý deň,môžem osobne odporučiť www.rmcphotography.sk kreatívny, flexibilný a profesionálny prístup počas celého svadobného dňa. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Diana cermakova. Aj my ju budeme mat a ma super ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
@kiara08 prepacte, ale domnievam sa, ze vase odporucanie nedava ziadny zmysel (a nielen v tomto dopyte). svadbu mate buduci rok a vobec neviete, ako vam ju spominana fotografka nafoti. to, ze ma prijemne portfolio a cenu, ktora vam vyhovuje, je irelevantne a do buducna nic nezarucuje. p.s.: chcem zdoraznit, ze moj komentar nijakym sposobom nespochybnuje kvality diany cermakovej a nema s jej pracou nic spolocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik takisto ako aj Vase odporucania. Sto ludi sto chuti. Tak isto su potom irelevantne vsetky ponuky fotogfafov. Vy ste mi tiez poslali ponuku a neoslovila ma. Snad si mozem vyjadrit svoj nazor. A radsej davam na odporucania neviest ako fotografov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kiara08 nerozumiem. ake moje odporucania? my, fotografi davame ponuky na svoje sluzby, to nie su odporucania. ja som vam poslal ponuku, neoslovila vas, vsetko je v poriadku. no odporucanie je nieco uplne ine. odporucanie znamena, ze ste mali s niekym alebo niecim skusenost a odporucate aj inym, aby postupovali rovnako. ja ako fotograf mozem odporucat kvetinarku, videografa, miesto svadby a tak dalej, pretoze s tymi dodavatelmi som pracoval a viem, ze ich odporucat mozem. vas ale dana fotografka este nefotila. podla coho viete, ze ste si vybrali spravne? den po odovzdani fotiek, ktore pre vas nafoti, mozete pisat odporucania, pretoze od tej chvile budu vychadzat zo skutocnosti. isteze, mozete ich pisat aj teraz, ale plati to, co som pisal - su irelevantne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kiara08 VIdel som vase odporucanie na pani Cermakovu aj v inych vlaknach, takze asi mate nejaku skusenost. Mozno nie priamo zo svojej svadby, ale z ineho fotenia - zo zasnub, z rande, alebo rodinneho fotenia, mozno je to len vasa kamaratka, ktorej praca sa vam paci. Nejake podobne vysvetlenie vasho odporucania by urcite pomohlo v rozhodovani nielen @zuzka3001 a inym nevestam, ale by dalo odpoved aj pre @photostancik. Kazdy si samozrejme moze pozriet fotografkinu stranku a rozhodne sa sam, ci sa mu paci atd, ale ak by som ja bol nevesta tak argument ze aj vy ju budete mat a ma super ceny by mi v rozhodovani nijako nepomohol, len by som sa dozvedel, ze taka fotografka existuje. Co je tiez uzitocna informacia, ale uzitocnost vasej spravy by mohla byt ovela vyssia s vysvetlenim. Prajem pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna z najvacsich chyb neviest pri vybere fotografa, je sustredit sa len na cenu a ta rozhoduje. Opakuje sa to iste stale dookola, pisalo sa o tom uz velmi vela clankov a ludia si nedaju povedat, skoda :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?