Fotograf PB

Profilova fotka
Ahojte mate prosim vas nejake odporucania na fotografa okolie Povazskej Bystrice???ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
@monniikkaa Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@monniikkaa pozrite si aj moje svadobné fotografie, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
@monniikkaa ahoj pozrite moje portfolio na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
@monniikkaa Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje fotografické služby. pozrite si moje portfólio. Keď budete mať atázky, rád Vám odpoviem. Martin
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste mali záujem sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, vacsina slovenskych fotografov nema problem pricestovat za vami aj z vacsej dialky,mna nevynimajuc. Ale neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik.
Odpovedať
Ahojky, Emy Burano Fotoatelier, je z Dubnice nad Váhom. Ja svoje svadobne fotky od nej uplne milujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?