Fotograf Orava a okolie

Ahojte zhanam dobrého fotografa na cely deň...29.9.2018
Odpovedať
Profilova fotka
@luinkaa Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty, platíte ho za celodennú prácu. Vo vlastnom záujme žiadajte od nás celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že máme konzistentný štýl a nespravili sme pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Termin mam volny. Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio))
Odpovedať
Profilova fotka
@luinkaa Dobrý deň, rád Vám ponúknem fotografické služby. Pozrite si moje portfólio. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin
Odpovedať
Ahoj :-) Pavco a Glonek asi budu uz obsadeni - skus mozno oslovit este Seversku svadbu, aj ked su o nejaku stovku drahsi, maju tiez velmi pekne fotky, kamarati ich teraz mali :-) Pripadne viem, ze napriklad myslim Sestrenek? ponuka foto a video spolu, na com sa da potom v konecnom dosledku usetrit. Oslov, uvidis. :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@luinkaa pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
@luinkaa U mna volne som priamo z Namestova ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
@luinkaa Pekný večer prajem, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. PRO fotografi vám už ponúkli svoje služby, vidím že aj niektoré nevesty už napísali svoje odporúčania s fotografmi, takže mate z čoho vyberať. Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú napovedá, skúste pozrieť môj článok http://marosmarkovic.sk/12-otazok-sva..., pripadne ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás náhodou oslovila moja praca.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň :-) Váš termín mám voľný. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek kontaktovať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?