Fotograf na svadbu, 28.9.2019, Ružomberok

keďže mojich pár pokusov o kontaktovanie fotografov zlyhalo(obsadení či neodpovedali), touto cestou hľadám fotografa, ktorý dokáže zachytiť tú správnu svadobnú atmosféru v blízkosti RK. Svadobné fotografie si predstavujem od zachytenia odobierky do rána. Cenovo by bolo fajn do tých 500 €. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, poteší ma ak si pozriete moje portfólio. V prípade záujmu, alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky, alebo cez kontaktný formulár na mojej web stránke. Veľmi rád budem Vašim fotografom. S prianím pekného dňa skolnikphotography.
Odpovedať
Profilova fotka
@2019a moju ponuku nájdete v správe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Vas termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat. Pripadne dalsie, fotky a informacie najdete aj na mojich strankach. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu alebo na fb stránke Michelle D. Photography. Do vášho rozpočtu sa určite zmestíme. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@2019a Pekný deň,termín ešte voľný,v ponuke viaceré výhodné balíčky, Žilina je blízko..., viac i na mojej web stránke,pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
@2019a Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje profesionálne fotografické služby. Zameriavam sa na svadobnú reportáž. Som členom asociácie svadobných reportážnych fotografov WPJA. Viac sa dočítate na mojom blogu. Kľudne si pozrite moju tvorbu a referencie od neviest a klientov. Som nad limit, keď si želáte fotografa na celý deň. Avšak rás si s Vami dohodnem individuálne podmienky a rozsah fotenia. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@2019a pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny a viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
termín sa nám uvoľnil nedávno ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás
Odpovedať
Ďakujem všetkým za ponuky. Fotografa sme už našli. Pekný deň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?