Fotograf na 4.9.2018 stredne Slovensko

Ahojte, nasiel by sa nejaky fotograf, ktory by mal volny termin 4.9.2018 a bol by ochotny prist na stredne Slovensko. Hladame niekoho, kto rad zachytava momenty a kto by nam bol ochotny taktiez spravit kratky videoclip 3-5 min. zostrich momentov zo svadby.Nas rozpocet je cca 400 eur.
Odpovedať
Rada by som este upresnila info ohladom toho video clipu :-) Samozrejme, ze neocakavam za tu cenu fotografa a kameramana v jednom. Len ze by bol fotograf ochotny s fotakom pocas svadby nahrat nejake par sekundove videa ja by som sa s tym uz potom pohrala a dala to celku ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
v prípade záujmu Nás kontaktujte a dohodneme všetko osobne
Odpovedať
Profilova fotka
@catherine123 kombinacia faktorov, ktore ste napisala vam bude asi trochu robit problemy a asi budete musiet niekde hladat kompromisy. Urcite takeho cloveka najdete, ale z mojej skusenosti vam viem povedat, ze v top sezone najst fotografa + kameramana za 400e nebude uplne jednoduche. Pisete ze chcete len zopar zaberov, ale v skutocnosti to je zlozite urobit, lebo ak je len sam tak napr. na obrade musi fotograf bud fotit, alebo tocit ako si davate prvy bozk. Takze bud nebudete z toho mat fotky, alebo video. A ked budete mat video, na ktorom nebudu tie podstatne momenty, tak je otazka co s takym videom ... uplne chapem, ze vas rozpocet je 400e na vsetko a nechcem vas presviedcat aby ste nasla viac penazi a mala dvoch, alebo sa rozhodla len pre jednu variantu (foto alebo video) len si myslim, ze to nebude uplne jednoduche takeho cloveka najst.
Odpovedať
@maros_markovic Dakujem, za Vas nazor a viem co myslite. Ale ja fakt nehladam fotografa a kameramana v jednom. Dolezity je fotograf aby sa sustredil na foto, na videu mi az tak nezalezi a nemusim mat video zaznam z kazdeho klucoveho momentu len som tak myslela, ze ak fotograf zachyti nejaky moment fotografiou a bude mat par sekund cas tak by nemusel byt problem stacit gombik nahravanie na fotaku na par sekund. Ale mozno si to predstavujem len ja velmi jednoducho :-D Rada si necham poradit, ved nakoniec ja niesom odbornik.
Odpovedať
Profilova fotka
@catherine123 netvrdim ze sa to neda, ale zasa tak jednoduche to nie je, ze stlaci gombik. Jedna vec je to, ze by to nejako malo byt konzistentne - cize musi premyslat aky objektiv ma nahodeny a ci s tym nastavenim co pravena fotaku ma vobec nieco vie tocit. Kamerovanie z fotaku ma ine nastavenia ako fotenie aby to vyzeralo ze to je z jednej svadby. Cize ak napriklad tocim vsetko na ISO 800 a objektiv s F2.8 (kvoli hlbke ostrosti) tak by som mal vsetko tocit s takym nastavenim - nie je to podmienka, ale ked to velmi zjednodusim tak to tak mozme brat. A teraz si predstavte, ze som vas fotil vonku s uplne inym objektiv a inym nastavenim. CIze musim vymenit objektiv (ak treba), prestavit ISO, zmenit clonu a pripadne nahodit ND filter (lebo mam vysoke ISO a nasadeny moc svetly objektiv). Netrva to nejak extra dlho, ale takto s tym clovek musi pendlovat hore dole donemoty, aby nejak konzistentne zachytil co sa deje. A to ani nehovorim o tom, ze vacsinou sa kameramanovi v hlave odvija nejaky pribeh ako to zostriha a co na to potrebuje natocit. cize si to prisposobuje tomu. aby som to zhrnul - urcite sa to da urobit tak, ze ked dofotil, tak stlaci nahravanie videa a nieco natoci. ano, vzdy sa nieco natoci, ale ja by som to po nom nechcel ani strihat, ani zjednocovat efekty a celkovu farebnost, svetlost atd a pravdepodobne po tom vsetkom ani moc pozerat. ale je mozne, ze ako uplne vedlajsi, nepodstatny produkt pri foteni to nenarocnemu divakovi stacit moze. take urcite hladajte, ked budete dobre hladat, tak najdete. pripadne skuste nejaku skupinu na FB (napr. ponuky fotenia tfp formou apod)
Odpovedať
@catherine123 skus sa vzit do koze fotografa, ktory ked foti dajme tomu 15-18h + cestuje by si asi aj chcel vydychnut, namiesto stlacania video gombiku? Co tak poprosit hosti nech tocia na mobily a spracujes si to sama? Velky kvalitativny rozdiel oproti 400€ fotovideo borcovi to nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
@catherine123 Nehnevajte sa, ale Vaša veta, že by nemusel byť problém stlačiť gombík na foťáku na nahrávanie ma naozaj pobavila. Kolega sa Vám snažil obsiahlo popísať rozdiely pri nastavení fotoaparátu, ale keďže ste napísali to čo ste napísali je potrebné predpokladať, že neviete o čom písal. X - krát omieľaná téma. Fotenie a natáčanie si vyžadujú absolútne odlišný prístup, či už nastavenia techniky, stabilizácie či pohľadu na situáciu, nehovoriac o postprocese. Napriek tomu nepochybujem, že nájdete poskytovateľa služieb, len nám zatiaľ nikto z tých, čo sa odhodlali na takéto doprodružstvo nepredstavil finálne výsledky.
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za obsirne vysvetlenie. Vazim si Vas cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pokiaľ sa jedná o dátum 4.9.2018 čiže to vychádza na utorok a nedošlo k nejakej chybe, lebo utorok som svadbu ešte nemal (stredu a piatok už áno), tak v tom prípade mám termín voľný a ponuku som poslal do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@catherine123 Dobrý deň. Čo sa klipu týka, tak vám pomôcť neviem. Ako fotograf sa orientujem na čo najlepšie fotky. Pri súbežnom natáčaní by som prepásol daný moment, lebo by som musel uvažovať či to nahrať alebo cvaknúť. Na svadbe rozhodujú často krát sekundy. Odporúčam skôr poobzerať sa po šikovnom strihačovi, vyzbierať nejaké videá zo svadby od hostí a riešiť to takou cestou. :) Do správy Vám zasielam svoj cenník :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň ak by ste mali záujem termín máme voľný :)
Odpovedať
Dakujem Vam vsetkym za ponuky, Vas cas a rady velmi SI to vazim.Myslim, ze uz sme nasli co sme hladali😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?