Fotograf Martin Goffa. Mali ste ho na svadbe?

ahojte.....prosim mate info o jeho práci ......jeho fotky sa mi páčia ale neviete kolko berie ?...........je taky drahý ako Rofo?
Odpovedať
Ahoj lyska. My sme mali svadbu 9.6. 07 a fotil nas p. Goffa. Asistovala mu jeho manzelka. Tiez sme si vybrali podla fotiek na internete. Zaujal nas styl, ktorym fotil a boli sme velmi spokojni. Fotil nas v Botanickej zahrade, na hrade a v kostole pocas obradu. Myslim si, ze aj cena bola prijatelna, lebo toto nas vyslo 5 000 Sk, ale dohodli sme sa, ze fotky 200 ks dostaneme na CD. My sme si potom dali vyvolat, ktore sme chceli a tiez sme si svadobny album spravili tak ako sa nam pacil (vtedy sme pochopili co je to za robotu, ze to skutocne nie je take jednoduche a zaberie to dost casu). Cize mozen len odporucit. Inak nase svadobne fotky najdes aj na jeho stranke pod - svadobny album 2007. Hned 2. a 3. foto .......
Odpovedať
ďakujem .....on ma na stránke foto rozdelené na balíčky mohla by si napísať ,ktorý ste si vybrali vy ?a tak mi odporúčaš dať si spraviť aj album od neho?
Odpovedať
Ahoj Lyska! Tiež môžem len vrelo odporúčať!!! Práca s ním bola maximálne profesionálna.... či už dohadovanie sa, alebo samotné fotenie. Bolo to maximálne uvoľnené, nenásilné... jednoducho super !!! Asistovala mu jeho manželka Danka. Fotili sme 2 hodinky pred svadobným obratom a úplne to stačilo. Cena a počet foto sedí s tým čo písala monn. A foto sú naozaj nádherné!!!! Maximálna spokojnosť....
Odpovedať
Zda sa mi, ze sme nemali vybraty konkretny balik. Najprv sme sa telefonicky dohodli ako by sme si to predstavovali, potom sme sa osobne stretli upresnili si niektore veci a hned aj zapltili zalohu. (lebo uz bolo dost neskoro - 3 mesiace pred terminom svadby) Ake robi albumy to neviem, nevidela som. Nam ponukol rovno takuto moznost, ktora nam vyhovovala. Sami sme si vybrali album, ktory sa nam pacil a aj fotky. Bolo s tym kopec roboty, hlavne dohodnut sa , ktora fotka kde bude , ale vysledok stoji za to :-)
Odpovedať
Veľmi pekne Vám ďakujem ste milé,že pomáhate mi v rozhodnutí.....a môžem sa opýtať?Ja som s Bratislavy a on tuším nie platí sa mu aj cestovné?
Odpovedať
On je tiež z BA. Som rada ak som ti aspoň trosku pomohla...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Prosim prosim, neposlete mi nieko na neho kontakt? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
lili - a neskusala si google? lebo mne to v pohode naslo jeho stranku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?