Fotograf Lipt. Mikuláš

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradiť nejakého fakt dobrého kvalitného fotografa z LM alebo okolia? Najlepšie z vlastnej skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1408 Zdravím Vás. Spĺňam Vaše požiadavky a dovolím si k tomu doplniť aj pár základných rád, ktoré Vám pri výbere fotografa môžu pomôcť: Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1408 Dobry som z okolia :) viac ako 150 recenzii na FB a tu na MS ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, info v správe
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1408 ahoj, pozrite si moje portfolio na webe, ak sa fotky budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete.
Odpovedať
@lucka1408 Dobre ranko zelam, prave vcera sme sa vratili z kratkej dovolenky z vasho krasneho kraja a hovorila som manzelovi ako rada by som prave tam niekedy fotila niekomu svadbu ... viem, ze nie sme z LM, ale ak by to nebolo rozhodujuce a vam sa pacili prave nase fotky, tak by sa aj mne splnil taky maly sen :-) zelam krasne svadobne pripravy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marek Kvačkaj https://sk-sk.facebook.com/marekkvack... pracuje s manželkou a sú skvelý tím :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste mali záujem rada vám ponúkam aj naše služby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1408 Dobry den pozrite si našu ponuku :-) V pripade otazok nas kontaktujte
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1408 Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje fotografické služby. Pozrite si moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1408 Vereš, Vongrej, Šimček, Gall, Latečkovci, Vejčík, Uhrín,
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pána Stančíka, viem len vrelo odporučiť, videl som jeho práce, profesionál v krátkosti : neni o čom !!! pozrite si ich aj vy .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Vacsina fotografov za vami pride v ramci Slovenska kamkolvek - mozno si vypytaju naklady za dopravu, ale to mi pride zanedbatelna suma v porovnani s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslim, ze je teda lepsie sa orientovat na fotografa, ktoreho praca sa vam paci, nez na fotografa, ktory je blizko vas. Samozrejme svoju ulohu zohra aj cena za jeho sluzby a dalsie faktory, ale jeho vzdialenost od miesta svadby mne osobne pride ako najmenej podstatny faktor. PRO fotografi vam uz ponukli svoje sluzby, vidim ze aj niektore nevesty uz napisali svoje odporucania s fotografmi, takze mate z coho vyberat. Drzim palce, aby ste vyberala podla spravnych kriterii - ak by ste chceli nejaku napovedu, skuste pozriet moj clanok http://marosmarkovic.sk/12-otazok-sva.... Na webke najdete aj moj cennik, keby som vas nahodou oslovila moja praca.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?