Fotograf - ktory balik?

Ahojte nevesty. Prosim vas o rady! :-) Prezeram ponuky fotografov a vidim, ze maju rozne baliky fotenia - od priprav az po zabavu do rana. Mne osobne sa zda, ze by mi stacilo fotenie v ext./int., fotenie obradu, gratulacii, spolocne fotenie a hostina po prvy manzelsky tanec. Bojim sa vsak, ze budem potom lutovat, ze nemam napr. nafotene pripravy a podobne. Prosim vas povedzte mi vase skusenosti / nazory. Co je podla vas fotenie akurat a co je uz zbytocnost? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ako fotograf práve pre tento prípad balíky nepoužívam a vždy preferujem individuálny prístup a snažím sa vyhovieť potrebám objednávateľov.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne stačí fotenie v ext/int,obradu a hostinu po prvý tanec. Lepšia je kamera lebo to zachytí v pohybe a so zvukom ale aj fotky majú do seba.
Odpovedať
Profilova fotka
Na základe dopytu riešime najviac celodenné foto balíky. Ak Vám môžem povedať môj osobný názor ja by som určite ľutovala nakoľko je to jediný deň v živote, ktorý sa už nikdy nezopakuje. :-)
Odpovedať
@s_romi ahoj, my sme tiez dlho rozmyslali az kym kamoska nemala svadbu minuly rok. Pripravu jej nafotil moj snubenec nakolko ja som jej bola pomahat obliekat sa a on tam bol so mnou no my nikoho takeho nebudeme mat kto rad foti tak kameraman aj fotograf budu s nami do jednej v noci s tym ze dame zaverecny tanec na ucely ukoncenia dvdcka a pojdu prec. Asi by som lutovala ze nemam zachytene momentky
Odpovedať
Myslim,ze si to ies vsade nestavit podla potrieb. Ja som napriklad mala pripravu nafotenu a nas do prveho tanca. Potom spolocne fotenie a viacej netreba. Lebo co nafotis ludi ako tancuju? Akurat to bude viac na zabavu. Ale zase ak mas nejaky program ako cepcenie tak to by dobre aj na foto. Ozaj zalezi od teba bez coho sa neobides. No a v pondelok sme robili profilove fotky v pokoji. Neboj povedz fotografovi co chces a kazdy sa prisposobi tvojim potrebam a urobi ti cenu. Vsak ty si zakaznik!!
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým za rady. @mentolka12, nápad s prípravným fotením sa mi páči!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?