Fotograf /Koláče / čepčení - Kysucké Nové Mesto 23.6.2018

Dobrý den, prosím o tip na fotografa v Kysuckém Novém Mestě 23.6.2018. + koláče pro candy bar + čepčenie. Děkuji moc Hanka
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobry den, Vas termin mam volny a budem rad ked si pozriete moju pracu na webstranke. Do pozornosti davam hlavne sekciu Blog kde najdete fotografie z celych svadieb - svadobne pribehy (nielen portrety). Ak budete mat zaujem, rad Vam poslem cenovu ponuku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zamina049 kontaktujte priamo svadobnú agentúru z KNM: @livastyl, zabezpečia Vám, čo budete potrebovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste mali záujem nevesta nám zrušila termín . takže sa nám uvoľnil 23.6 vieme vám termín ponúknuť aj so zľavou :) poslala som vám správu
Odpovedať
Profilova fotka
@zamina049 pozrite si aj moje svadobné fotografie, viac info aj cennik na mojom webe
Odpovedať
Profilova fotka
@zamina049 Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. PRO fotografi vám už ponúkli svoje služby, vidím že aj niektoré nevesty už napísali svoje odporúčania s fotografmi, takže mate z čoho vyberať. Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú napovedu, skúste pozrieť môj článok k výberu svadobného fotografa, pripadne ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja praca.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Odporúčam na čepčenie folklórny súbor Račan z Oščadnice. Komunikácia na jednotku, na mojej svadbe boli z vystúpenia všetci očarení a považujú to za jeden z najsilnejších zážitkov zo svadby :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?