Fotograf/Kameraman 16.11.2018 - PB/PU a okolie

Profilova fotka
Ahojte, je tu ešte niekto voľný na kameru a foto na 16.11.2018. Tak do 400€? :) Prípadne vie niekto poradiť kontakt? Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, termín mám voľný. Skúste si pozrieť moju prácu na webe. Krátke videoprezentácie si viete pozrieť tu https://www.youtube.com/watch?v=A3WmB... alebo tu https://www.youtube.com/watch?v=OttdH.... Posielam aj IP. Prajem pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak myslíte do 400 eur aj kameru aj foto tak to určite nie. Ale reálnu ponuku vám posielam do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulata 400 eur kamera aj foto spolu?
Odpovedať
Profilova fotka
Vďaka za Vaše príspevky aj keď nie všetky nápomocné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulata no pomohli by sme aj viac, ale zadanie je nejasne. preto ta pomocna otazka :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste mali záujem termín máme voľný pošlem vám našu ponuku do správy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak pre pomoc mne aj vam, ide o to, že chcem mať hlavne krásne video, fotiek mi stačí pár, skor tak pre rodiny napr co sa tyka novomanzelov so svadobcanmi alebo par z kostola a oslavy, preto by mi vyhovovalo, ak by to bola jedna partia - firma, ktora ma k dispozicii obe sluzby. Co sa ceny tyka, ak sa nam to bude pozdavat, urcite euro este pustime, zatial mi prislo uz niekolko presne takychto ponuk do sprav, ktore musim najskor samozrejme prezriet co sa tvorby tyka. Kedze mame termin uz mimosezonu a este aj v piatok, neponahlam sa :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bambulata skusim vam (a pripadne dalsim nevestam co citaju) vysvetlit tie prispevky, ktore neboli napomocne. Priemerna cena za profi svadobneho fotografa na slovensku je okolo 600e, plus minus. Za kameramana je to minimalne 600e. Ak teda ziadate foto+kameru za cca 400e a aj ked nejake to euro este pridate a dostanete sa za obe veci na 600e, tak stale budete hlboko pod profesionalnym priemerom. Co samozrejme neberie rozhodovanie o cene z vasich ruk, len upozornuje na to, ze si treba dobre zvazit co od fotografa a kameramana v tych danych cenach ocakavate a ake vystupy oni dodavaju. Kazdy moze ponuknut svoje sluzby za cenu aku chce a kazda nevesta sa moze rozhodovat podla svojich moznosti a rozpoctu. Urcite nema zmysel vas presviedcat, ze si mate zobrat fotografa za 600e ked na neho mate 200e a to ani nikto nechce robit. Len vas vacsina ludi co sa na tomto poli pohybuje uz nejaky ten rok chce upozornit na to, ze dostanete to za co si zaplatite. Co v pripade svadby, ktora sa kona pre vacsinu ludi raz za zivot moze skoncit s fotkami, ktore uz nenahradite, ak sa vam nebudu pacit. Na mojej webke mam o tejto teme popisanych viac blogov, ak mate chut, kludne si pozrite. Je zakazane pisat priamo linky, takze vas nemozem nasmerovat na konkretne clanky inak nez takto slovne.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?