Fotograf Igor Kupčo

Ahojte,nemáte náhodou skúsenosti s fotografom I.Kupčom?...skôr z tej strany ako je profesionalita, prístup, dodanie fotografií atď... každý koment pomôže:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tak velmi rada ti napisem , nam bol Igor fotit svadbu 21.6. , boli sme velmi spokojni, uz na prvom stretnuti sa nas pytal co a ako si predstavujeme a ake ma predstavy on ,potom nam ukazal jeho pracu a prebrali sme kadecoooo a dal nam ponukovy list. Pacilo sa mi , ze fotografie neboli nutene ale prirodzene, stravil s nami cely den od rana az do vecera , bohuzial sme nestihli ist fotit este vecer kedze moje dietatko bolo unavene a ja som ho odmietla trapit :-) ale aj tak mame nezabudnutelne fotky a hlavne aj fotky svadobcanov v plnej zabave. Pacilo sa mi tiez , ze splinul s davom a o niektorych fotkach som ani netusila, ze fotil a o tam predsa bol a mame krasne zabery. Dokonca mame aj fotoknihu ktora je uplne uzasna. Ak by si sa chcela nieco opytat tak kludne a mozem ti poslat link na fotky ktore nam fotil popripade si kukni moj svadobny album . Fotky som mala do mesiaca hotove a kedze byvam v BA tak mi velmi ochotne fotoknihu zaslal postou :) Komunikacie je uzasna a Igor to skratka vie s ludmi , Mimochodm nerada sa fotim ale pri nom som vobec ten pocit nemala :-)
Odpovedať
ahooj dakujem moc za koment :) ..fotky som si pozrela, su krasne:)..som chcela vediet aj skusenost niekoho ineho,pretoze som dost prieberciva co sa tyka fotografa a on sa mi zda velmi dobry,,len je to tazke rozhodnut sa ked som nemala s jeho fotenim predtym ziadnu skusenost ;) ...a prosim ta este taka otazocka-mali ste dost fotiek? lebo myslim ze v tom jednom baliku to vychadza na asi 250 fotografii na CD..nie je to malo??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?