Fotograf do Viedne

Ahojte, so snúbencom plánujeme malú svadbu vo Viedni a zháňame ešte fotografa. Viete mi prosím niekto poradiť, resp. dať typ? Je jedno, či hovorí slovensky aj nemecky, hoci by to bolo výhodou. Sme jazykovo zdatní, dáko si poradíme :-) Za pomoc vopred ďakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Vieden od BA. je nedaleko takze napriklad Zuzana Halovnikova, Zuzana Hanudelova, Brano Herchl su to dobry fotografi staci si zistit ci su vobec volny.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, skúste si pozrieť moju stránku. Myslím, ze aj anglicky by malo stačiť. ;-) Pri samotnom fotení páru sa snažíme o uvoľnenú a príjemnú atmosféru, bez zbytočných strnulých postojov, ale s ohľadom na vás čo najprirodzenejšie.
Odpovedať
k službám :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Ešte upresním plánovaný priebeh svadby: ranná príprava, okolo ca. 12:00 slávnostný obed v úzkom rodinnom kruhu (zatiaľ 11 hostí), o 14:40 svadobný obrad, po obrade ešte plánujeme priamo pred úradom otvoriť šampanské. Takže fotografa potrebujeme na ca. pol dňa. Svadba bude 26.06.14, vo štvrtok. Svadba má troška netradičný (zredukovaný) priebeh, ale nakoľko budem v ôsmom mesiaci tehotenstva, cieľom je hlavne ten samotný obrad. Samotnú hostinu so všetkou slávou urobíme asi až budúci rok, keď bude bábo na svete.
Odpovedať
@nyotaimori Termin volný zatial...môžme pomôcť?:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nyotaimori termin mam volny, pozrite si aj moje svadobne fotografie, hovorim plynule po nemecky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nyotaimori Dobrý večer prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa :) Do Viedne sa rád pozriem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@nyotaimori Dobry den, ak je vas dopyt este aktualny rad by som vam ponukol aj nase sluzby. V pripade akychkolvek otazok ma nevahajte kontaktovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme radi ak nazriete na naše portfolio ... veríme že naša práca vas zaujme. Veľa šťastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nyotaimori Dobry den, nas tim je sice z KE no operujeme v ramci celej EU. Viedenske svadby robime cca 2-4 kusky rocne. Nie je to vela no ak sa to zrata v priemere nie je az tak vela fotografov/kameramanov co maju tu ceste jazdit za zakaznikom takto po svete. Jazdime od Kosice cez Prahu, Moskvu, Kyjev, Budapest a blizke okolie. Neberte to ako chvalu je to iba nasa mila praca a sluzba Vam ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?