Fotograf Aleš Tomis. Máte nejaké info o jeho práci?

ahojte nevestičky, máte skúsenosti, alebo počuli ste niečo o tomto fotografovi a jeho práci? ak áno, boli ste spokojné?
Odpovedať
Ak sa rozhoduješ s kým spolupracovať, tak určite odporúčam Aleša. Je šikovný fotograf, atmosféra pri fotení je výborná a výsledné fotky sú naozaj nádherné. Fotenie bolo veľmi príjemné, ubehlo ako voda. Bolo nám veselo, oceňujem, že poradí s pózou a výrazom tváre a jeho fotky sú zaujímavé. Proste pre mňa uuuplná spokojnosť :) Prikladám aj zopár fotiek na ukážku.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ho mali na svadbe a sme uneseni jeho pracou... uplne super... prijemny clovek s velmi originalnymi napadmi. Pri foteni sme sa riadne zabavili a pocas hostiny sme ani nevedeli ze je tam. uplne profesionalny pristup. a tie fotky - no krajsie som este nevidela :))) lepsie sme si ani vybrat nemohli. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte, aj my sme mali fotografa alesa, je velmi prijemny a vysledok stoji za vsetky slova, sve velmi spokojni! kuknite moj svadobny album :)
Odpovedať
My sme ho mali na stuzkovej a velmi pekne fotky sme mali. Odporucam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj ja môžem Aleša odporúčať ;-) Robí naozaj veľmi pekné fotky, atmosféra pri fotení tiež dobrá. Môžete si kľudne pozrieť môj album :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Fotografa mozem len odporucit,ma skvele napady,je sikovny a velky profesional.Robil nam rodinne fotky a je to fajn kamarat a clovek s velkym Č!!! :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?