Fotograf a kameraman z okolia Zvolena a Bystrice

Hľadáme fotografa a kameramana na našu svadbu 14.6.2014. Chceme si ich zabezpečiť už predčasne, aby sme už potom mali menej starostí, a ako som čítala v rôznych diskusiách tí lepší sa hneď vychytajú..Fotografa by sme chceli len na exteriérové fotenie, obrad a fotenie po obrade (skupinové)..potom už stačí len kameraman. Ak by ste mi dali zopár typov bola by som Vám veľmi vďačná.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ponúkam foto služby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
@kiska22 Dobrý deň milá nevesta. Dovoľte mi ponúknuť Vám svoje služby. Som z Košíc, ale za prácou cestujem po celom Slovensku. Portrétne svadobné fotografie + fotenie obradu + rodinné skupinovky spadajú presne do balíka MINI - za 200,- Eur + cena za dopravu na miesto svadby. Kompletný cenník+galériu nájdete na mojej web-stránke. Album Alenka a Tomáš bol fotený práve v spomínanom regióne - na Zvolenskom zámku.
Odpovedať
Profilova fotka
BB
Odpovedať
Profilova fotka
@kiska22 pozrite si aj moje svadobné fotografie na facebooku, na webe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, radi by sme Vam ponukli nase sluzby :) Sme dvaja vystudovani fotografi (manzelia) a sme z BB, cize okolie pozname velmi dobre a mame mnozstvo tipov na napadite fotenie.. Viac info najdete na nasej stranke :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, dávame do pozornosti aj našu ponuku na našej stránke, objednávky na rok 2014 uskutočnené ešte do konca tohto roka, platia ceny roku 2013. Štúdio KAMA
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem pekny den, bude nam ctou zvecnit Vam ten najkrajsi den... viac na nasom webe... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kiska22 Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, alebo viac a aj cenník na mojom webe. :)
Odpovedať
Ja mozem jedine odporucit nasho fotografa Sueart :) pozri si kludne moj svadobny album, my sme boli max spokojni :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tejto lokalite. Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke. Príjemný deň prajem, Luboš.
Odpovedať
Článok sa načítava...
fotograf moravcik a jeho brat je kameraman alebo fotograf peter kočík kontakt vyhladaj cez google. @kiska22
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, radi Vám svadobný deň krásne zdokumentujeme Navyše máte 3 samostatné fotografovania v cene jedného.
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Krásne Vás pozdravujem, som zo Zlatých Moraviec, ale pôsobím na celom Slovensku. Ak túžite po fotografiách, ktoré vyjadrujú Vašu osobnosť, krásu a vzájomnú lásku a emócie, potom si pri mojom štýle fotografovania zaiste prídete na svoje. Preto ak hľadáte fotografie plné ducha, neváhajte ma kontaktovať. Ak sa vám moja práca páči, už teraz sa teším na fotografovanie Vášho svadobného dňa, ako i na spoločné prípravy na fotenie. Zatiaľ Vám zo srdca prajem pokojné a radostné dni svadobných príprav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?