Fotograf a kameraman vo Vysokých Tatrách

Ahojte viete mi poradit fotografa a kameramana v jednom z okolia Vysokých Tatier kedze tam sa svadba uskutocni☺️Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@petrah_m Dobrý deň Vám želám, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Nie som z okolia Tatier, avšak nie je problém docestovať :) Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@petrah_m Viem ponúkuť iba fotky, ale skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrah_m nechcem vas odhovarat od rozhodnutia mat fotografa a kameramana v jednej osobe, len vas upriamim na to, aby ste si vyberala naozaj velmi velmi pozorne, lebo je velmi tazke aby jeden clovek robil oboje. Da sa to, ale musi byt velmi zrucny a vysledok aj tak nebude bohvieaky (podla mna). Viem to, lebo som to chvilu robil aj ja a nakoniec som od toho upustil, lebo som to nezvladal a uz bud len fotim, alebo len tocim - ako kvalitne, to si mozete pozriet na mojej webke. Ale spat k teme: Je to tazke, ale vIem si predstavit, ze najdete niekoho, kto vie aj tocit aj fotit na prijatelnej urovni a dohodnete sa, ze nejaku cast bude fotit a nejaku tocit. Napriklad, ze pripravy vam natoci (= nebude fotit), cez obrad moze dat na stativ kameru a bude vas primarne fotit (aj ked si teda asi viete predstavit ake zaberu z tej statickej kamery to budu), parove a skupinove fotky vam nafoti (= nebude tocit) a hostinu by mohol aj tocit aj fotit, tam uz sa to celkom da zvladnut, lebo je vela casu a mnohe veci sa deju viac krat, napriklad tanecne kolo si raz nafoti a potom natoci, akurat pri tych obradoch ako cepcenie atd sa musite rozhodnut ci chcete fotky, alebo video, resp. teda zasa ze fotky ako primarne a video z kamery na stative. Precitajte si pripadne este moj clanok o tejto teme http://marosmarkovic.sk/svadobny-foto... Da sa to asi zvladnut (na nejakej urovni) ked sa urobi s parom naozaj dobra priprava a jasne sa stanovi co sa bude fotit a co tocit. Samozrejme, ak sa veci zacnu komplikovat, tak musi byt jasne co je dolezitejsie, ci video alebo fotky. Lebo na svadbe sa veci maju tendenciu komplikovat - staci jeden neskory prichod, dlhsia cesta nez sa cakalo, dazd a uz to ide ako domino ....atd atd ... Pri tomto type sluzby ale treba este ratat , ze dorucenie bude dlhsie ako bezne, pretoze fotograf ma s editaciou takmer 2x tolko roboty - raz s fotkami a druhykrat s videom. Tomu potom obycajne zodpoveda aj vyssia cena. Ale tu si treba dohodnut individialne podla celkoveho rozsahu a vasich ocakavani a dalsich faktorov. Drzim palce, aby ste boli s vysledkom nakoniec spokojni a fakt by som rad videl vysledok z fotenia aj z tocenia jednym clovekom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tiez si myslim ze dva v jednom je praca na ukor kvality. Nam fotil svadbu tento clovek http://www.mirda.sk/uvod.html Da sa pozriet aj na FB https://www.facebook.com/mirdaphotogr... Mal dobre ceny a s fotkami sme boli spokojni. Takze ponukam ho ako dalsiu moznost :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?