Fotograf a kameraman v jednom 9.9.2017 Bratislava

Hľadáme kameramana a fotografa v jednom nakoľko ide o malinkú svadbu a naše požiadavky sú videozáznam len sobáša potom prvý tanec a rodičovský tanec a prvé kolo tanca ludí.. fotografie len sobaš gratulácie a umelecké foto nás dvoch. Máme malý rozpočet tak zhánam niekoho kto nepýta moc vela. Dakujem
Odpovedať
@michaelasadinska najlepsie riesenie je sesternica Etela a bratranec Ferdinand. Budu dvaja a nebude to o nic horsie ako daky miestny amater co to ma ako fusku popri robote vo fabrike. V reale sa neda jednemu cloveku robit video aj fotit. Kto ta bude presviedcat o opaku ta len zavadza.
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím, nedá sa aj fotiť, aj točiť, ak by ste si to rozmysleli, na fotenie mám termín voľný
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, som fotograf aj kameraman a myslim si ze tocit aj fotit zaroven sa da. ALe ani jednoi nebude poriadne a kvalitne. Z vlastnych skusenosti viem, ze uplne inak sa pozeram na sceny a situaciu okolo seba ked tocim, a uplne inak ked fotim. Je to dane tym mediom (fotka musi byt kompletne vypovedna sama o sebe v jednom zabere, zatial co dojem z filmu vytvara sekvencia zaberov a scen). A prepinat sa medzi tymito dvoma modmi je pakaren. A to nehovoriac uz o tom, ze na svadbe su jedinecne situacie, ked sa musis rozhodnut ci to budes fotit, alebo tocit, cize zakonite ti nejake sceny ujdu bud na fotke, alebo na filme. Suma sumarum, pokial nie ste naozaj velmi nenarocni na kvalitu fotiek a videa, neodporucam rezervovat na tocenie a fotenie jedneho cloveka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?