Fotograf a kameraman Prešov

Ahojte poraďte dajakych dobrý fotofom aj kameramanov za prijateľné ceny. Poprípade spoločne produkcie kameramana aj fotografa ktorí pracujú spoločne. Ďakujem za odpovede. :)
Odpovedať
@monikas2212 Ahoj, objasni nam co je to fotofom, aka to je prijatelna cena a tiez kedy mas svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikas2212 Zdravim, ponukame Vam nase sluzby, samozrejme vela zalezi na tom aky mate termin. Vieme vam ponuknut fotograficke sluzby pripadne spolupracujeme aj s kameramanmi takze mozeme vam pomoct vyriesit aj tuto otazku. Ukazku nasich prac najdete na nasom webe.
Odpovedať
Pomýlila som sa myslela som fotografa.. 8.6.2019 máme svadbu .. no neviem tak asik do tych 600-700€ by som sa chcela zmestiť ( cenu rátam dokopy fotograf aj kameraman)
Odpovedať
@monikas2212 zalezi co od foto, video ocakavas, ale za priemer 300-350€ za sluzbu necakaj nic moc, to dostanes len hlboky slovensky podpriemer, ale ak ti staci, ze sa na fotkach a videu uvidite tak ber aj take. Len si treba polozit otazku, co ti po svadbe zostane, okrem spomienok. Ano, hmotne veci ti zostanu len fotky a video pri ktorych pozerani si zaspominate na vasu svadbu a tiez par darov od hosti :-) Skus sa zamysliet kolko zoberie taky DJ, podobnu cenu a aj ovela viac, pritom pride na svadbu podvecer, rano o 4 zbali veci, poda ruku a na vasu svadbu zabudne, kdezto fotograf a kameraman su s vami od skoreho rana cely den a odidu len 2-3 hodinky pred odchodom DJ-a, lenze tu ich praca nekonci, ale iba zacina, dlhe hodiny spracuvania materialu, uprava fotiek, vyroba klipov a videa, je to minimalne na tyzden makacky. Priemerna cena fotografa na Slovensku je 500-600€ to plati aj o kameramanovi. Ozajstne profi sluzby zacinaju na cenach 800€ za sluzbu. Od kazdeho kto ta oslovi si vypytaj kompletne ukazky prac, cize cele fotoalbumy a cele videa, dnes ti to skutocny profik posle cez net, ani nemusis nikde chodit. Neuskromni sa iba s par spolocnymi fotkami niekde v kastieli alebo vycackanym klipom :-)
Odpovedať
600 - 700€ za fotografa a kameramana. Tak to radšej investujte do kvalitnejšej kamery alebo fotografa ako mať obe služby a výsledok jak ruské disko video z roku 80 a fotky rovnako.
Odpovedať
Profilova fotka
Milá nevestička, ak Vás zaujme moja FOTO tvorba, neváhajte ma kontaktovať :) Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikas2212 Vas termin mame volny. Nasa ponuka teda plati.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Vy ste na tomto portály dobrá spomienka 8-)
Odpovedať
@iluminat2018 Vy ste sa museli zaregistrovat aby ste mi toto napisali? Nebodaj nejaky dotknuty DJ ? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikas2212 Dobrý deň, termín má voľný:) moje ukážky prác nájdete na mojej web-stránke (pod komentárom)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Hlavne kvôli Vám :). Nefandite si slečna :). Ale prechádzame si forúm so snúbenicou ( čo a ako ohľadom našej svadby ), kde pozrieme, v každom druhom vlákne Vaše šalamúnske odpovede a múdrosti. Vy musíte mať očividne nejaký komplex.
Odpovedať
@iluminat2018 nefandim si, tak pekne sledujte dalej a mozno sa ako chlap pozriete triezvimi ocami na svadobnu problematiku :-) Ktorym vyjadrenim moja odpoved nepomohla neveste? Skor by som povedala, ze vase odpovede su uplne mimo a nicim zmysluplnym ste do tohto vlakna neprispeli ;-) Pozrite si ine temy a vysvetlite mi preco je vacsina neviest nespokojna prave s lacnymi sluzbami? Rozumiem, ze niekto nemusi pochopit a vidiet rozdiel preco jeden fotograf nacvaka svadbu za 300€ a druhy odovzda umenie za 1300€. Preto som hned v uvode pisala, pokial jej staci aby sa na fotkach a videu videli tak nech berie hocico...ved si pozorne pozrite tvorbu PRO ktori sa jej tu ponukaju, myslite, ze ich praca je hodna viac ako je budget zadavatelky temy? Myslim to bez urazky, ale kazdy jeden PRO dobre vie, preco ma nastavenu taku cenu aku ma. Odpoved asi poznate, preto lebo nikto nie je ochotny dat za ich sluzby viac a to plati vo vsetkych segmentoch svadby. Nie je tu vynimka ked ma nevesta svadbu na luxusnom mieste, saty za viac 1000€, kapelu tiez, o vyzdobe ani nehovorim, ta je v tisicoch a za poriadne fotky alebo video je jej vela dat viac ako 350€. Jednoducho kvalitne veci alebo sluzby nikdy nebude lacne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@slavka121212 Veď ja alebo snúbenica sem budem teraz chodiť častejšie na tento portál. Nie všetky Vaše vyjadrenia sú vo verejnej mienke ľudí z tohto webu, máte veľa krát len subjektívny názor na veci. Nie každý má šaty za 1000 eur, výzdobu za 1000 eur a nenormálne predraženú svadbu, máte nejaké pomiešané predstavy. Mojej stačia aj šaty s make up-om, účesom za podstatné nižšiu cenu. Tak ako PRO netreba hádzať do jedného vreca, tak aj nás spotrebiteľov. :-D
Odpovedať
@iluminat2018 to nie je subjektivny nazor ale prave opacny nazor ;-) ked tu aj po svadbe zostanete roky zistite, ze tu prevladaju dopyty po lacnych sluzbach, doslova “kto mi ponukne menej tak toho beriem :-)”. Inak toto je verejne forum kde ma pravo kazdy sa vyjadrit samozrejme v ramci pravidiel stranky. A na margo tych drahych siat a podobne, prave tie nevesty ktorym stacia bezne saty a basic make-up, maju priority inde, napriklad si priplatia za kvalitne profi sluzby foto, video, alebo si objednaju kvalitnu znamu kapelu, lebo chapu a hlavne vidia rozdiel v podpriemernych amaterskych sluzbach ;-) Nedavno tu pisal jeden DJ, ktory hra, moderuje, osvetluje, foti aj toci :-) a hned rano po svadbe im vsetok material odovzda :-. to sa neda odmietnut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Spomínaný maník je už trošku cez hranicu. Možno, to chceli len tak, ja neviem. No 100 ľudí 100 chutí. Podnikám už dlhé roky a zo skúsenosti viem, že nie všetko za vysokú cenu je ak kvalitné. Treba urobiť prieskum trhu a pozrieť si celkovú prácu a recenzie na spoločnosť alebo osobu. Názor z ukážok je veľmi skresľujúci. Neodsudzoval by som všetkých na začiatku.
Odpovedať
@iluminat2018 S tym suhlasim, ze nie vsetko drahe je aj kvalitne, ale vsetko co je lacne tak tam je ovela vacsia pravdepodobnost, ze to bude nekvalitne. Uz len taka vec ako zalozny fotak alebo fotak s dvomi slotmi pre pamatove karty, lacnejsi dodavatelia nemaju, o kameramanoch to plati takisto. Boli tu temy, ze fotografovi zlyhala karta a nemame tu a tu cast nasej svadby, co s tym? Keby som toto vedela skor tak si ho neobjednam a pod. Fotky a video sa daju velmi pekne vyselektovat co a ako, bud sa mi praca paci alebo nepaci, ked sa mi paci, zistim si cenu, vypytam si komplet ukazky a tak sa rozhodnem, ked je cena pre mna vysoka, tak sa zmierim s tym, ze nebudem mat presne to co chcem a zoberiem na vedomie aj kompromisy ktore lacnejsie sluzby nepohybne maju. Kazdy sa na nete prezentuje len tym najlepsim so svojej tvorby, to nie je ziadna novinka, takze ocakavat, ze viac fotiek alebo dlhsie video bude lepsie ako ukazky na nete je cista fantazmagoria, preto zistit ci je dany dodavatel foto a video pre mna idealny sa bez problemov da aj s ukazok :-) Najvacsi problem vidim len v tom, ze pri vybere foto a video dodavatelov, nevesty nevenuju dostatocnu pozornost, ako vyberu inych dodavatelov - vyzdoba, saty, prstene... A k tomu multifunkcnemu djovi len tolko, je to student tak mozno po skonceni skoly ked pride realny zivot zisti, ze svet nie je gombicka a zijeme v kapitalizme, s pristupom a vyjadreniami ake ma teraz je za rok, dva po jeho kariere :-) Zatial chce len zistit co vsetko dokaze, sam sa tak vyjadril...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?