Fotograf 9.6.2028

Profilova fotka
Dobry den, poradte mi dobreho fotografa, ktory by bol ochotny fotit na svadbe 9.6.2018 v kastiely Jasenica , ale zase nie za neprimeranu cenu.za vase rady dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@veranika1 dobrý, termín voľný, balíček aj priamo na váš rozpočet 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@veranika1 Skúste pozrieť aj môj web.
Odpovedať
Profilova fotka
@veranika1 Venujte výberu fotografa dôkladnú pozornosť. Nezameriavajte sa na gýč a pózy, na ktorých nie ste vy. Myslite na to, že svadba je v prvom rade o vás dvoch a hľadajte takých fotografov, ktorí vašu lásku dokážu dostať do fotiek. Sladké štylizované princeznovské pózy tvoria iba malú časť toho, čo fotograf odovzdáva a bez problémov ich zvládne väčšina fotografov. No porozmýšľajte, či Vám je jedno, ako bude vyzerať zvyšok, pretože práve na tie zdanlivo jednoduché časti dňa potrebujete majstra. Viac píšem do správy.
Odpovedať
Profilova fotka
@veranika1 ahoj , pozrite si moje fotky na webe, ak sa budú páčiť, budem rád o kontaktovanie.
Odpovedať
@veronika1 zdravim, termin mame volny, prosim pozrite nas web, kde mozete najst fotoreporty celych svadieb. v nasej praci kombinujeme reportazny styl a uvolnene, prirodzene vyzerajuce portrety. pre nasich zakaznikov zostavujeme aj luxusne svadobne albumy, ktore vyrozpravaju vas svadobny pribeh :-) vase otazky velmi rada zodpoviem. dakujem a zelam prijemne svadobne pripravy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veranika1 pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
Každý fotograf má svoje silné a slabé stránky. Spýtajte jeho alebo jeho bývalých klientov. Z toho čo som už zažil a dočítal sa aj tu na tomto fóre slabými stránkami sú napr. nie sú až takí manažéri času v svadobný deň, pomalé doručenie fotografií, pomalá alebo zlá komunikácia s klientom, zlá orientácia v priestore apod. Trik je zistiť, či rovnováha silných a slabých stránok bude pre vás fungovať. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke napriklad v článku http://marosmarkovic.sk/preco-mava-sv.... Viac informacii som vam poslal do spravy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje fotografické služby. Pozrite si moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin
Odpovedať
Opravte si prosim datum 11 rokov dopredu je az prilis skoro hladat fotografa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@smoulinka979 to je v pohode. stale lepsie, ako ked niektori fotografi reaguju na dopyty z roku 2014 a radostne napisu "NA VAS VELKY DNICEK SME VOLNUCKI..."
Odpovedať
Profilova fotka
Hups chybicka svadba je 9.6.2018, ale ďakujem že ste ma upozornili. Fotografa sme už našli ďakujeme za ponuky a Váš záujem fotiť náš veľký deň :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?