Fotograf 8.9.2018 okres piestany hlohovec

Hladam fotografa na 8.9. V okrese hc pn
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, termin mam este volny. Budem rad, ked nahliadnete do mojho portfolia tu a na mojom webe a ak Vas zaujme kludne sa ozvite :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den! Termin mame volny, rádi Vám ponúkneme svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlusb Dobry deň, v prípade záujmu si skúste kliknúť na moju webovú stránku, nájdete tam aj portfólio aj cenník služieb.
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlusb termin mam volny, pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Milá nevesta 😊 Váš termín svadby mám zatiaľ voľný. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Viac mojej práce nájdete na mojej FB stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?