Fotograf, 31.8.2019, Trenčín a okolie

Ahojte, hľadám fotografa na svadbu 31.8.2019, od cca 14tej - odobierka až do pol noci. Ďakujem za ponuky do 450eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný. A taktiež sa vojdeme do vašej cenovej požiadavky. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať pre bližšie info
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete cenník aj portfólio. Termín máme voľný a cenovo sa bez problémov zmestíme do Vášho limitu :-) Fotíme dvaja fotografi
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela2109 Zdravim, tento termin mam volny. V pripade zaujmu rad poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ... termín máme voľný ... posielam ponuku do IP :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, termín mám voľný. Cenovú ponuku posielam v správe. V prípade záujmu, alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky, alebo cez kontaktný formulár na mojej web stránke. Som Vám k dispozícii. :-) S prianím pekného večera skolnikphotography.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela2109 ahoj, tento termin mam este volny, pozrite si moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť budem rád ak ma kontaktujete. Tomas .
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný . Do rozpočtu sa vieme vojsť :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@viki935 dtto ...a čo na to admin ?
Odpovedať
Profilova fotka
Termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
Termín mám voľný. Galériu fotiek a cenník nájdete na mojom profile alebo web stranke :-)
Odpovedať
@nikoletka258 Dobry deň, písala som vám mail ale neodpovedate, rada by som vedela aký máte cenník. Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Odporúčam pozrieť https://mywed.com/cs/photographers/ Dajú sa vyhľadať fotografi podľa mesta (a skúsila by som pozrieť aj niekoho z Česka, do Trenčína to nie je ďaleko)
Odpovedať
@blabla22 ale zadavatelka pise do 450€ co uz je vrchna hranica a na 10 hodin. Na tej stranke je to v inych cenach :-) Za 450€ najde iba sedy slovensky priemer. Cize vycackane neprirodzene portrety ako napriklad vejuci zavoj ked je bezvetrie, strasne divne kompozicie, fotky cele na krivo atd. V podstate presne to, co sem kazdy pridava... Fotky z celeho svadobneho dna tu do fotoblogov pridavava naozaj minimum fotografov, ostatok sa asi boji, lebo okrem portretov ich reportaz uz nie je taka cooolova ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 vejuci zavoj v bezvetri je "konecna".... :D :D
Odpovedať
@slavka121212 no jasné, to som prehliadla..len mi to prišlo všeobecne ako dobrý tip pre tých čo tu hľadajú fotografa, tí dobrí sa väčšinou nemusia ozývať na takéto zadania, lebo ich klienti oslovia sami (hlavne takto v sezóne) ..preto je niekedy škoda svoj výber obmedziť len na tieto ponuky vo fóre podľa mňa (česť výnimkám) Ale je pravda, že za 450€ asi bude musieť byť spokojná aj s tým vejucim závojom v bezvetrí ;)
Odpovedať
@blabla22 Mas pravdu, len tato stranka je o dopytoch v nizsich, alebo strednych cenach, tj. 300-500 max. a tomu zodpoveda aj vysledna kvalita. Dopytovat sluzby za 1000 a viac € tu naozaj nenajdes a ak ano tak raz za rok a aj to musia byt snubenci zijuci v zahranici, ktori si sem pridu zrealizovat na ich pomery lacnu svadbu...alebo aspon platiaci zenich je zo zahranicia :-) Na ich pomery je 1000€ za foto zanedbatelna az smiesna suma ;-)
Odpovedať
@slavka121212 jasné, no, na druhej strane za výslednú prácu aku tu často vidím sa mi zdá aj tých 450€ veľa, lebo to niekedy naozaj vyzerá na štýl odfotil nás kamarát čo má lepší foťák..niekedy stačí priplatiť povedzme 200€ a je to o inom, prípadne dať si kratšie fotenie .. Celkovo sú pre mňa tieto fóra zaujímavé, lebo napríklad v kategórii výzdoba sú tisícové sumy zdá sa úplne bežné (čo zas pre mňa je nemysliteľné), ale tak je to často o tom kto má aké priority :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?