Fotograf 31.08.2018 stredne Slovensko ???

Hladam fotografa na 31.08.2018
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, Váš termín mám voľný :)
Odpovedať
Profilova fotka
@05jankaa Zdravim Vas, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby mam voľný :) Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@05jankaa Pekný deň prajem. Keďže ste sa dali na náročnú úlohu, ktorou výber fotografa nepochybne je, dovoľte, aby som Vám dal základnú radu. Mohla by Vám pomôcť zorientovať sa v desiatkách ponúk, ktoré teraz pristávajú vo Vašej schránke. Ujasnite si, či chcete fotografa na fotenie celého svadobného dňa alebo iba na portréty. Ak iba na portréty, nemusíte vôbec hľadať na svadobných portáloch, hľadajte portrétneho fotografa. Portréty dnes fotí prakticky každý fotograf, pretože je to najviac predávaný artikel. Ak však chcete mať hodnotnú spomienku na celý deň, musíte nájsť takých fotografov, ktorí veľmi dobre ovládajú viacero úskalí fotografického remesla. Takých, ktorí vedia používať správnu techniku v správny okamih, vo veľkej rýchlosti a zhone a zároveň vedia do fotografie vložiť kus svojho vnímania. Keď takých nájdete, žiadajte na posúdenie výsledky celodenných fotení a následne si ich dôkladne prezrite. A od každého si prezrite niekoľko celých svadieb. Až vtedy totiž zistíte, či svadba, ktorá vás zaujala, nie je iba výsledkom krásneho prostredia a krásneho páru. Až vtedy zistíte, či ten fotograf, ktorý Vás pôvodne zaujal úžasným výberom toho ozaj najlepšieho, čo kedy vytvoril, je schopný zvládnuť aj tú časť práce, ktorú väčšinou dobrovoľne neukazuje. Dobrý fotograf dokáže zaujímavo nafotiť aj menej príťažlivú svadbu. Ak natrafíte na lacného fotografa, ktorého fotky sa Vám budú páčiť, uvedomte si, že amatér vám urobí dobré fotky iba v ideálnych podmienkach, profesionál to dokáže za každých okolností. To je tá pridaná hodnota, za ktorú sa platí viac. Ďalšie informácie Vám posielam do správy.
Odpovedať
Profilova fotka
@05jankaa pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
@05jankaa Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám voľný a rád budem Vašim fotografom. Najviac aktuálnu tvorbu mám na web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?