Foto LM, cena za foto? reefe?

Ahojte, Viete mi poradiť nejakého šikovného fotografa z LM, ktorý moc nevezme a urobí kvalitnú prácu? A keby sa aj celý čas usmieval :-D Viete mi povedať ako sa pohybujú ceny za fotenie svadby? A nevie mi niekto povedať koľko berie Peter reefe Kováč za svadobné fotečky? Nie je príliš drahý? Ďakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@veducaa Ahoj, fotografa síce neporadím, ale skúsim poradiť ako na to. Prvá vec ktorá ti chýba je dátum. Nieje nič vínimočné že má fotograf rok dopredu niektoré dátumy zajednané. Nevesty ti môžu odporučiť dobrých fotografov za rozumnú cenu, ale nikto z nich nemusí byť voľný. Cena za fotenie: Dalo by sa povedať že slušného fotgrafa zoženieš v rozmedzí 400 - 500 Euro - záleží od regiónu. samozrejme nájdeš aj lacnejších (200Eur) aj oveľa drahších fotografov (800 - 1500Eur). Dalo by sa povedať, že čím lepší fotograf tým bude cena vyššia - nemusí byť pravidlo. Ak sa ti páči práca konkrétneho fotografa, proste mu napíš alebo zavolaj a zistíš či je v tvoj termín voľný a aká by bola cena.
Odpovedať
@nedeliak ďakujem za zdĺhavú odpoveď. Ospravedlňujem sa, hľadám fotografa na 10.10. z okolia LM. Reefeho poznám, len som chcela vedieť ako sa pohybuje predtým než ho oslovím a potom mu poviem, že je príliš drahý. :-(
Odpovedať
ako fotograf je super! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
S Reefem sa poznám. Neviem koľko berie, ale určite Vás nepokúše. ked mu napíšete a opýtate sa. :) Aj ked by Vám niekto povedal koľko mu platil pred dvoma rokmi, tak cena už môže byť úplne iná.... My fotografi posielame cenníky denno denne a odpovedáme na maily a určite sa na nikoho nehneváme, ked si nás kvôli cene, alebo niečomu inému nakoniec neobjedná... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše služby. :-) Pre viac info Vám pošlem IP. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
@veducaa Kludne mu napiste, povedzte, ze mate taky a taky rozpocet na fotenie a ci sa zmesti do neho :) Je to normalna vec, ze sa opytate :) Horsie uz je, ked sa dozviete cenu, ceny sa zlaknete :) a radsej uz neodpisete. To vie fotografov troska rozladit :) Takze smelo do toho a drzim palec :)
Odpovedať
dakujem vsetkym krasne, tolki ste sa mi ozvali, ze uz mam vybrate a dohodnute :-) dakujem vsetkym velmi pekne za rady, poslali ste mi odkazy na plnoooo krasnych foteciek :-) ste tu skveli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný. Do správy som Vám poslal viac informácii. Ďakujem a pekný deň prajem Miro
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?