Fotenie v Seredi

Profilova fotka
Ahojte, vôbec netuším kam by sme mohli ísť odfotiť sa, Fotili ste sa niekto v Seredi, méte nejaké typy kam by sme mohli ísť, v prípade niekde na okolí...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
v okoli som fotil napriklad v parku v Galante, alebo na hradzi pri VN Kralova(to by sa dalo aj zo strany, ako je Sintava), ale daju sa urcite najst aj ine miesta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som v seredi fotila v niklovke, vraj je to navštevovaná "destinácia" na svadobné a aj iné fotenia. A ak je svadba v teplejší čas, mohli by byť pekné fotky pod postom smerom na šintavu - pod piliermi. Záleží už od fotografky či by to tam vedela dobre využiť. Ako spomínal robo_2, blízko je galantský park, kde je možnosť fotenia v kaštieli, na svadobné fotografie to tam je vynikajúce, ja som sa tam bola fotiť. Dokonca som videla svadobné fotografie z tej ruiny čo zostala z kaštieľa v Nebojsi...
Odpovedať
A na to fotenie v galantskom parku si to treba nejak telefonicky zajednat? kde by som nasla nejake fotky ako to tam vo vnutri vyzera? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird pripadne park Vlčkovce
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie na a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
@miri01 ten kaštieľ je tuším prístupný v sobotu do 18.00, ale najlepšie by bolo sa tam zastaviť niekedy v niektorú sobotu a spýtať sa... nám to vyšlo, že v sobotu okolo 11tej tam bolo otvorene. Nevesta evkasa ma vo svojom fotoalbume 2 fotky odtiaľ.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@bananovaryba tak nakoniec aj my sa pôjdeme fotit do niklovky, som zvedava ake budu fotky, kedze som este odtial nevidela ziadne, :D dakujem za napad :)
Odpovedať
Profilova fotka
Váš vybraný fotograf nemá tipy??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?