Fotenie v Kaštieli Budimír

Profilova fotka
Ahojte baby, mate niektorá z vás skúsenosti s fotením v tomto kašieli?Dajú sa tam nafotit pekné fotky aj v interiéri?Ak máte nejaké skúsenosti poprípade fotky nafotene v tomto kaštieli,tak sem s nimi :-) Rozmýšlam nad týmto kaštielom,ale neviem sa rozhodnút.
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa tyka fotenia v interiery tak zaujimave su tam dve izby. Ale i park nie je na zahodenie. Neviem Ako Vam mozem poslat zopar fotiek respektive ci spoznate v mojom albume ktore su to prave z Budimiru. Jediny problem na fotenie toho miesta je mozne ze sa tam stretnete niekolko neviest v rovnakom case ani sice sa to snazia nejako organizovat ale staci ze ak jedna meska a je to cele ako premackanom autobuse.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste trebars park v Barci ... zaujímava alternatíva. Možte si pozriet zopár fotografii z našej produkcie :-)
Odpovedať
ja som síce bola iba návštevník, ale nepáčilo sa mi tam moc....
Odpovedať
Profilova fotka
Barca si myslim tiez ze je lepsia alternativa ako Budimir
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem,Tá Barca sa mi tiež viac pozdáva ako Budimír:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@teresa27 Ahoj, kedze som svadobný a portrétny fotograf z Košíc tak kastiel Budimir poznám. Povedal by som tolko, daju sa tam nafotit zaujimave kusky no Budimir by som si nechal, ako rezervny plan, niekde na 99 mieste. V meste je tolko zaujimavych zakuti krytych i otovrenych, ze stracat cas s Budimirom nestoji za to a ten je v den svadby velmi dolezity. Plus, ako bolo spomenute, ze staci aby jedna nevesta meskala a uz sa tam ludia mlatia a neprispieva to k pohode.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Všetko sa dá urobiť aj dobre, aj zle, je to len otázka prístupu a schopností...odnikiaľ som nevidel toľko zlých svad.fotiek ako z Budimíra...ja som to naposledy (jeseň 2012) urobil asi takto: http://slavohalapi.dphoto.com/#/album... už nech si každý zhodnotí či sa na to dá aspoň trocha pozerať...šicko dobré :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?