Fotenie v iny den - rady, typy

Nevesticky a manzelky, ktore idete/mali ste fotenie v iny den ako v den sobasu. Mate pre mna nejake rady, typy? Najviac ma trapi ci sa mi nezaspinia svadobne saty. Budeme sa fotit v starom kastieli a nasledne v prirode. Stalo sa vam nieco necakane na foteni nieco necakane?
Odpovedať
@ivus29 ahoj, my sme sa fotili fpiatok pred svadbou, nic lepsie sme si ani nemohli zvoit, fotili sme sa cez 4hodiny, boli sme v kastieli, prirode, hrade, na poli...saty som si nezaspinila a to pred tym cely tyzden prsali, leyala som na zemi, schodoch, na vali zo sena a saty sa mi nezaspinili iba topanky, manzel si zaspinil trochu vestu ale to mu mama oprala, kyticu som pri foteni tiez nemala a ani nechybala, urobili sme nejake fotenie aj v sobotu narychlo s kyticou a bolo, vecer som lahla unavena z celeho dna a zaspala som uz o 23hod a spala som az do rana...:) rano som sa nemuseli nikam plasit, kedze sme mali fotenie za sebou takze taky uvolneny den uz od rana...:) takze je urcite odporucam fotenie iny ako svadobny den...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivus29 aj my planujeme v piatok pred svadbou. O saty sa neobavam, ved zaspinit sa ti mozu aj vo svadobny den =-) a potom v den D aspon nie su take stresy ;-)
Odpovedať
Baby a ako to riesite s make-upom a s ucesom?? Pojdete aj v piatok aj v sobotu??
Odpovedať
My máme tiež den pred svadbou fotenie, do svadobneho dna sa to nezmestilo :-| make up a uces rovnaky ako na svadbe, aspon si ho dobre vyskusam, saty dufam ze sa nezaspinia, sak dame pozor. Niekolko foteni, sice nie svadobnych, uz mame za sebou a nestalo sa nic necakane :-)
Odpovedať
@mentolka12 Kadernicku a vizazistku mam objednanu na stvrtok, ked mame mat fotenie a beriem to ako skusku. Len kyticu nebudem mat, ale tak zase s tou sa budem fotit vo svadobny den. Baby dufam, ze to vsetko dobre dopadne!
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež ideme fotit v iný den :-) Svadbu sice mame o rok, ale už teraz máme s fotografom naplanovaný pondelok. Piatok si neviem predstavit kvôli zhonu, šatam, koláčom atd... iným záležitostiam.Kyticu rozmýslam mat látkou/síce vždy som chcela mat živú/ Ale v poslednom čase začínam byť očarená aj látkovou. Sme len na začiatkku plánovania, ale verím . že všetko vyjde tak ako má. To iste platím aj Vám ostatným. A verím, že volba fotenia sa v iný den je sice financne nárocnejsia, ale za to pohodu a klud ...sa to oplati. Je mi proti srsti nechat hosti a ja aby som sa s mojim fotila kdesi v tramtari... proste si takto užijeme obidva dni...Aj sa budeme venovat dostatocne pripravam svadbe, hostom a tak isto budeme mat na fotenie vyhradeny celý den,..užijeme si aj fotenie, na ktore sa velmi už teraz teším !!!
Odpovedať
Mne bolo povedane, ze vacsia pravdepodobnost uspinenie sa je na svadbe(velmi tomu neverim) ale aj tak sa fotime v pondelok po. Ked by som saty aj uspinila, tak to fotograf vyretusuje. Aj ked bude u nas aj v sobotu, aby nafotil obrad a rodinne fotky. Kytica ma netrapi no a uces uz asi nebudem velmi riesit.
Odpovedať
Ahoj my sa tiež fotime pred svadbou ale deň ti nepoviem proste ked nasnezi ideme nato :-D tiež som nechcela ist celá špinavá a unavena na obrad ja mám iné šaty na fotenie a iné na svadbu....v deň svadby budú fotky uz len z obradu a hostiny ;-)
Odpovedať
Ahoj my sme sa fotili v deň svadby o 10 ráno. trvalo to také 2 hod. prišla som domov napravila som si oči, najedla som sa a potom prišiel kameraman o pol 1. Stihli sme to za hodinku a potom som sa nudila, omšu sme mali až o pol 4. šaty som nemala špinavé iba topánky trošku. všetko dopadlo super :)
Odpovedať
rozhodne sa treba fotiť v iný deň, aby boli dobré foto, treba dobré počasie a fotenie je na niekoľko hodín a žiadne šup šup
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze fotim tak viem o com to je a na svojej svadbe sme sa rozhodne boli fotit v iny den... urobilo sa vsetko ako v svadobny den, vlasy, make-up, kytica a islo sa na vec.. Saty sa brutalne zaspinili a ked sme ich niesli do cistiarne povedali ze tak spinave saty este nemali... ale zmakli to vycistit bez problemov... fotili sme sa v stredu tak do soboty bolo vela casu. A najlepsie na foteni v iny den je to.... ze clovek vymakne daleko lepsie svetelne podminky pre dobru fotku :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme sa fotili po svadbe..skoro až 3 týždne..môžem vrelo odporučiť..nikde sme sa nemuseli ponáhľať, nikto nás nenáhlil, mohli sme pochodiť viacero miest..šaty som mala svoje, takže s tým problém nebol, kaderníčka ma učesala rovnako, len som si už nedávala závoj, ale len čelenku, nalíčila ma sestra a šli sme na to..:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?