Fotenie v interiéri last minute Poprad/Tatry

Ahojte baby, Túto sobotu sa vydávam a bohužial sme nemysleli na fotenie v prípade dažďa a doplatili sme nato lebo zatiaľ nám počasie nepraje.. Viete mi poradiť kde v Poprade a okolí sa dá fotiť vo vnútri aby to tam bolo naozaj pekné?? Prosím poraďte Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tatranska galeria PP, Kastiel v Lucivnej, vlakova stanica PP alebo Svit, nejaky hotel, ktory za poplatok da k dispozicii apartman, hrad v KK, pre odvaznych Max alebo Forum. Vsade okrem zel.stanic je potrebne sa dopredu objednat a niekde su aj poplatky. Inak taketo moznosti by vam mal vediet ponuknut dobry fotograf, ktory pozna teren kam ide fotit. Neviem koho mate fotografa, ale mal vam to ponuknut.
Odpovedať
Osobne by som zvolil fotenie v iny den. Tatranska galeria moze byt obsadena taktiez v Lucivnej kedze su tam tiez svadby. Hotel vo Svite je nic moc. Max a Forum je tam zakazane fotit ako v kazdom OC cize jedine na tajnaca kym nepride SBS. V Poprade toho nie je vela na vyber. Tatranske hotely jedine ale su za poplatok napr. Hotel Lomnica 100-150euro. Skuste knihkupectvo Christiania, Kaviaren Café la Fé, Alfa. Treba si zvazit aj casovu narocnost preto kazdy dobry fotograf ma v ponuke aj fotenie v iny den a casto to mozebyt lacnejsia varianta ako spomenuta Lomnica.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
V Horizont Resort - VIP SKy Lounge, fotenie zadarmo a majú perfektný cigar lounge na štýlové fotky, skúste pozrieť ich.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?