Fotenie v divadle

Profilova fotka
Ahojte Babeny, idem si za Vami po radu, nakolko ma nic nenapada. Kedze mame svadbu v zime, rezervovali sme si historicku budovu divadla v PO na svadobne fotenie. Ak vsak vyjde pocasie, tak urcite pojdeme aj niekam do prirody. NO, ale k tomu divadlu, chcela by som to niecim obzvlastnit, mozno len drobnost, doplnok, mozno rekvizita, neviem, nieco originalne, no nejak mi dochadzaju napady. Mate nejake skusenosti alebo napady? Pridavam aj fotku priestorov. Dakujem :)
Odpovedať
skús škrabošku, keď už je to v divadle...
Odpovedať
Mna by tiez napadla ta skraboska a mozno nejaky vejar taky pierkovy.Potom este mozno nejaky dazdnik alebo co taka klasika. Aby to zas neposobilo ako z kabaretu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ta škraboška je dobrý nápad. Netreba to zbytočne preháňať. Myslím si že priestor + dobrý fotograf = super fotky aj bez zbytočných rekvizít. Skús informovať svojho fotografa o mieste fotenia a určite príde s nejakými kreatívnymi nápadmi. Mna už len pri pohľade na foto napadlo min 5 rôznych nápadov že kde a ako fotiť.
Odpovedať
Divadlo je perfektny priestor,tam fakt staci skraboska :-) aj my sme sa fotili v divadle,jedinou rekvizitou nam boli husle (obaja sme huslisti),ak mozem poradit,dohodnite si,aby tam bol jeden osvetlovac. Na podiu vzniknu nadherne zabery,ak sa trosku pohra s jeho nasvietenim atd :-)
Odpovedať
Škraboška určite nesmie chýbať do divadla!! Tie fotky budú vyzerať určite super, potom popridávaj, ešte som nevidela žiadne svadobné fotky z divadla že by sa niekto tam fotil. Som na ne fakt zvedavá!
Odpovedať
@lala2201 skús sa trošku inšpirovať, nebolo treba ani rekvizity... http://www.mojasvadba.sk/blog/meg_sk/...
Odpovedať
napr. maly dalekohlad, co sa pouziva v lozi
Odpovedať
Profilova fotka
@soave tak to je dobry napad :) skrabosky napadli aj nas, dakuejm za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej tie fotky z divadla, co sem pridala soave link tak su brutalne. Skoda ze ma taketo nieco tiez nenapadlo, lebo vsetky nevesty maju vonku svadobne fotky a toto je uplne ine. Wau super:)
Odpovedať
Profilova fotka
kludne by som isla aj bez rekvizit, ale ta skraboska je tiez velmi dobry napad. Vsak pober co ta vsetko napadne a uz fotograf ti povie ze ako a co sa kde hodi. Urcite budete mat krasne fotky ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?