Fotenie v Casamia Bratislava (R1). Máte kontakt?

Profilova fotka
Milé nevesty, chcem sa spýtať, či ste sa už niektorá z Vás fotila v Casamia (dom s nabytkom) v Bratislave.Ak áno, vedeli by ste mi prosim poskytnúť nejaky kontakt, s kým by sa takéto fotenie dalo dohodnúť?
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... - skus napisat tejto neveste... a mam pocit, ze este jedna tu bola, ale neviem ju najst... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Jasminet, dakujem pekne za typ. Aj ja som tuto nevestu nasla, aj som jej pisala, ale je dost mozne, ze uz na tuto stranku nechodi, kedze to uz ma za sebou. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucinda od mojho oca si prenajima priestory jedna pani, co robi taketo interiery a ma taketo studio v dubravke.. ak by si chcela, mozem sa opytat na kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Bezaz, si hrozne mila, ten kontakt by ma hrozne potesil, tak ak ta mozem poprosit. Dubravka je mozno este lepsia, je to blizsie, aspon pre mna :-) Ja to hladam ako priestor kde môzem fotit svadbu v pripade zleho pocasia, lebo ja nie som buduca nevesta, ale fotografka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ach tak ;-) skusim vyzistit a napisem ti do IP ona to ma krasne zariadene, teda aspon mne sa to strasne paci, ani nie tak moderne ako su tie fotky z Casa mia v R1, ale skor taky styl ako mali casa mia zariadeny "stanok" na veltrhu nabytku v nitre minuly rok, take orientalne alebo starozitne.. ok zistim, poslem
Odpovedať
Profilova fotka
hmm tak to by sa mi mozno pacilo este viac. Si velmi mila a este raz dakujem za ochotu. Lucia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, len pre informáciu. Bola som sa informovať v Casamia či je možné u nich realizovať svadobné fotenie. Možné to je, ale hodina fotenia stojí 150€,
Odpovedať
Profilova fotka
miriamapeter..uf tak to je slusna suma.
Odpovedať
To teda áno, bola som z toho dosť zaskočená, keď mi to teta oznámila. Každopádne už len z princípu by som tam nešla.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@bezaz ahoj velmi ma zaujala tvoja ponuka studia v dubravke, aj ja by som mala zaujem vyuzit tieto preistory na fotenie. je to este stale aktualne?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bezaz ahoj velmi ma zaujala tvoja ponuka studia v dubravke, viem ze to bola ponuka v r. 2007.. ale nevies ci by sa to dalo zrealizovat aj v sucasnosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?