Fotenie v Bratislave v prípade zlého počasia

Ahojte, mate nejake tipy na svadobne fotenie v interieri v Bratislave? Potrebujem to ako Plan B v pripade zleho pocasia. Myslim, ze taky zoznam peknych miest s ludmi, ktori su ochotni poskytnut priestory, sa moze hodit viacerym. Moja predstava je nejaky hotel alebo restauracia....
Odpovedať
my sme mali v plane niektry z cirkusov, ktore su prave v BA, pripadne skocit do viedne, do mojej oblubenej cafe hawelka :-)
Odpovedať
@iamhappy ahoj. my sme sa fotili v RVS klube v Studenom. je to asi 20 minút autom do BA. dá sa tam fotiť vnútri - je to taký "klub pre bohatých", je tam reštika, myslím, že aj niečo na štýl vínnej pivnice. my sme sa fotili v takej miestnosti - vyzeralo to ako pánsky klub v anglicku :-) okrem toho sme sa fotili aj na schodisku - majú ho pekné drevené aj so zábradlím. je tam pekná terasa s fontánkou, bazén, tenisové kurty a perfektný veľký park s veľkými stromami a lavičkami. mohli sme tam byť koľko bolo nutné a platili sme 30 eur. fotky máme skvelé.
Odpovedať
@silvik1 ja som sa tam teraz v sobotu vydavala. mozem potvrdit :-D
Odpovedať
@swarovski tak gratulujem :-) my sme mali v Holiday Inn lebo tam by sme sa nepomestili - malo nás byť 120 osôb :-D
Odpovedať
@silvik1 teraz maju uz vyse roka v RVS uzasnu zimnu zahradu s kapacitou do 140 ludi :-)
Odpovedať
@swarovski nám vtedy ponúkali, že sa dá objednať stan na terasu - tam by sme sa zmestili, ale o 22 hod. by sme museli zábavu presunúť dnu - vraj kvôli nočnému kľudu lebo je to obytná zóna. no neviem si to predstaviť ako by sme sa presúvali a tlačili, hlavne keď prvý hostia začali odchádzať až po polnoci. tak Ti vyšlo aj super počasie.
Odpovedať
@silvik1 no jasne, volakedy to boli ine podmienky :-) teraz je to tam jedna basen :-) aj sa pochvalim, mozem? (ja sa nerada chvalim, ale Studené bola trefa do čierneho a som strasne rada, ze nam to tam vyslo :-) )
Odpovedať
@swarovski chváliť sa môžeš :-) mne sa to tam tiež veľmi páčilo, tak sme si tam aspoň spravili fotky :-)
Odpovedať
@silvik1 skoda, ze nemas pristupny albumik :-)
Odpovedať
@swarovski nemám v albume fotky, tak asi preto :-) nerada dávam na net fotky :-) a koľko hostí ste mali ?
Odpovedať
@silvik1 malo, oproti vam :-) cca 60 :-)
Odpovedať
@swarovski nás bolo nakoniec tiež "len" 99 :-D ja som z veľkej rodiny - mamina má 7 súrodencov, takže mám kopec bratrancov a sesterníc, ktorí už sú samozrejme zobratí a majú aj deti, takže preto nás je vždy toľko :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@silvik1 :-D :-D :-D "len" 99 :-D pekne :-) to je uz pasovne na slusnu vychodniarsku svadbu :-D
Odpovedať
@swarovski no vidíš a to sme echt bratislavčania :-) ale manžo mal tiež plný autobus svojej rodiny :-)
Odpovedať
no, tak uz len zistit, co je to RVS a mozem to omrknut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy daj do googlu rvs studené, urcite ti to najde :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa brali v zime cize sme mali rovno plan B :-D skus kuknut kastiel Tomasov pri BA...krasny interier ale aj exterier
Odpovedať
Baby, ak niektora hladate tiez plan B na fotenie, tak my sme napokon zvolili Mirbachov palac alebo Palffyho palac. Je tam velmi pekny interier a fotky by sa dali urcite pekne porobit. Plati sa tam 20 eur za pol hodiny, co je v pohode. Hlavne je, ze su v BA nejake zaujimave moznosti. A v okoli tych palacov su aj prijemne hotely, kde by sme tiez mohli fotit. No dufam vsak, ze pocasie nas bude posluchat a plan B nebudeme musiet riesit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som fotil mladomanzelov v Schlosshofe, na moje prekvapenie si nepytaju ani cent! A mozete fotit ako v celom areali tak aj vo vnutri uplne zdarma, je vidiet ze to uz nie je Slovensko ale sakra blizko z Bratislavy a neskutocne krasne. Mozem urcite len a len odporucat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?