Fotenie svadby miesto

Baby poraďte najlepšie a najkrajsie miesto na fotenie a aco ste platili za to ze ste sa fotili v okoli trnavy Rozmýšľame smolenice budmerice kde sú este krajsie miesta a ako to je cenovo ...
Odpovedať
Pýtaš ja akože na cenu za fotografa čo vás bude fotiť alebo či budete niečo platiť na tom mieste kde sa chcete fotiť?
Odpovedať
@daica na tom mieste fotografa uz mame
Odpovedať
Profilova fotka
Posli im radšej mail rovno, oni ti odpisu cenu, a aj či ta tam v uvedený dátum vôbec pustia. A ci len exteriér alebo dnu. Je s tým dosť problém, ak tam sú svadby už ťa nemusia ani pustiť.
Odpovedať
@jakubcinova ďakujem
Odpovedať
@vierka112 Aha, tak to záleží od toho kde to budete chcieť, ak v nejakej kaviarni alebo v nejakej reštaurácii tak im asi budete musieť zaplatiť ak budú musieť zatvoriť ale ak si vyberiete nejaké pekné miesta vonku alebo len pred kaviarňou tak to budete mať zadarmo :)
Odpovedať
V ramci Trnavy a okolia som najkrajsie fotky videla z prirody alebo z historickej casti Trnavy. V Trnave to moze byt promenada, park Mateja Bella (ten je novy a ma svoje caro), pesia zona ma tiez svoje zakutia, na Trojicke kvetinove zahony, pripadne Mikulasske namestie-tam sa nachadzaju pekne brany, lavicky, lampy, ... Rovnako mozu byt pekne zabery niekde pri vode. Na tie sa viem dlho pozerat. V Smolenickom zamku urcite budu nieco pytat, neviem ako v Budmericiach. Jeden cas sa fotilo aj v Zapadoslovenskom muzeu-tam mali dole stare zvony, krasne schodisko,... Moznosti mate vela. 😊
Odpovedať
Suhlasim s @ala519 , ja keby som od Trnavy tak nevaham a fotim sa priamo v centre mesta :-)
Odpovedať
Dnes som bola v Smoleniciach, zámok a nádvorie sú parádne, ale ďalší tip mám napríklad na Bolerázsku alebo Orešiansku vodnú nádrž.
Odpovedať
Profilova fotka
damy, bude vam to zniet trochu zvlastne, ale pre dobru fotku je dolezitejsie dobre svetlo ako miesto fotenia. ked sa budete fotit pri zapade slnka, tak z toho vyjdu ovela lepsie fotky v poli za dedinou, ako ked zvolite prave poludnie hoci vo Versailleskych zahradach. Nehovorim, ze lokalitu treba odflaknut, ani ze naobed sa nedaju urobit dobre fotky, ale ak vam ide o pekne fotky, tak by som to konzultoval s vasim fotografom, ze co si o tom mysli on, a s nim vybral kedy a kam sa pojdete fotit. ak vam ide o dokumentacnu fotku, ze ste mali svadbu a v svadobny den ste dokonca mali cas sa odviezt autom k bolerazskej nadrzi a naozaj ste potom stihli obrad o 13:30, tak kludne planujte ako len chcete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?