Svadobné fotenie s odstupom času?

Chcela by som sa opýtať na váš názor fotenia portretov rok po svadbe. Mali sme to v pláne počas leta po svadbe, ale bohužiáľ sme to museli zrušiť pre náhle vážne zdravotné problémy. :(Mňa to však stále mrzí, len neviem,či to už po roku nieje divné. Šaty niesú problém, dajú sa stále požičať. Poraďte prosím
Odpovedať
Profilova fotka
@pivonka17 Umelecké / portretne fotografie, ktore si nechate vytvorit aj rok po svadbe nie su ziadnou chybou ani to nie je divne a kedze to vasa situacia nedovolovala v dany cas neznamena, ze ich nemozete mat neskor :) V zivote sa stavaju rozne situacie a vy ste urobili len to, co ste v danom okamihu citili, co je vasou prioritou. Aj ked je najidealnejsie mat fotografie priamo z daneho dna pripadne par dni po nej, dolezite je to, ze aj ked ste na to skor nemali cas, tak ich stale chcete a to je podstatne, nezalezi na tom kedy ale ze to chcete obaja a to je na tom to najkrajsie. Aj valentin moze mat clovek kazdy den len mysel to tak nevnima ;) Nech mate krasne svadobne fotografie, pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že to nie je trápne. Choďte do toho a užite si to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Musím súhlasiť. Nepríde mi to divné, skôr naopak. Môžete z toho urobiť ďalšiu udalosť vášho spoločného života a o roky neskôr to bude nádherná spomienka pre vás a vašu rodinu :) Teraz sa už nemusíte nikam ponáhľať a môžete si vytvoriť portréty, po akých ste vždy túžili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pivonka17 Ja si taktiez myslim, ze to nie je divne. Praveze pre obe strany to pride myslim, ako vyborna volba. Mate viac moznosti na miesto fotenia (nemusi to byt blizko obradu a podobne), nestresujete sa tolko, ako by ste sa mohli stresovat v dany svadobny den (nakolko sa v dany den moze vselico vyskytnut), atd. atd... Myslim, ze to ma viac vyhod ako nevyhod :) Prajem prijemne fotenie a hlavne vela ZDRAVIA!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to ako chybu nevidela, prečo aj. Ak máš šaty ako si písala, tak smelo do toho. Podľa mňa sa nad tým nik ani nebude pozastavovať, prečo až teraz, keďže to v tedy nebolo možné
Odpovedať
Kľudne sa odfotte aj rok po svadbe- ak s tým nemáte problém, tak si naplánujte fotenie v období výroćia sobáša a možno by to bola taká pekná spomienka a oslava. Nebudete sa stresovať s počasím, lebo nič sa nebude diať, a možete si naozaj spraviť fotky z roznych miest, takže to bude eśte zaujimavejśie vyzerať vo svadobnom albume. My máme fotky iba zo dňa svadby, a na druhý deň sme sa fotili zo psom, ale nejaké śpeciálne fotenie sme nemali. Takže nemáme také premakané fotky, ako to majú niektorí v albumoch. Určite by som sa ešte dala fotiť aj teraz po roku, páčilo by sa mi byť ešte na chvílu nevestou ,ale asi by som ženícha nenahovorila:D
Odpovedať
nie je to divne, ak vam tie fotky chybaju, ze by ste ich chceli mat a saty sa zase daju pozicat tak preco nie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to úplne v pohodičke, spravte si tie fotky ak po nich túžite :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kľudne, ak ti nevadí, že si musíš zase požičiavať kvôli tomu šaty a dávať sa česať a tak, nevidím na to nič zlé :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na focení budete mít klid a mnoho času. Můžete si jej naplánovat kdykoliv se vám to bude hodit, dle počasí, dle ideálních časů pro focení i místa a nic a nikdo vás neomezuje, jako například na samotné svatbě, kdy jsou často hosté netrpěliví a čekají na novomanžele až se vrátí z focení :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pivonka17 síce budeš mať navyše výdavky ale budete mať peknú pamiatku a pekné fotky. Byť tebou idem do toho ;-) :-)
Odpovedať
Určite by som do toho šla, my sme mali fotenie niekoľko mesiacov po svadbe, pretože som chcela fotenie na horách a boli ešte zasnežené, dala som si urobiť znova ten istý účes a make-up. Bol pri tom aj kameraman. Užili sme si to a máme nádherné fotky a video.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nie je to divné, pred tým ste to museli odložiť tak si to doprajte teraz, podľa mňa je to jedna z najdôležitejších pamiatok na svadbu a nevidím na tom nič zlé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nebala by som sa toho, kludne do toho chod. V podstate som ti chcela napisat presne to iste ako @fanusicka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aspoň sa nebudete musieť naháňať a môžete fotiť aj celý deň a mať viacero lokalít, isto si to doprajte ak ste to museli kvôli zdravotným dôvodom odložiť, nebudete ľutovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sa chceme fotit asi o tyzden na to ako sa odohra nas svadobny den. Bude uz taky vacsi klud a aspon aj my uz nebudeme taky rozlietany. A vobec mi nebude vadit, ze obetujem tych par eur na dalsi uces a make-up
Odpovedať
@paulana vies, ze aj ja som nad tym tak nejak premyslala, ze by som to spravila takto. predsa len, nemusis sa nikam ponahlat a aj to fotenie si potom clovek tak nejak inak uzije
Odpovedať
Profilova fotka
@pivonka17 tak ty si si nevybrala to, ze vam prisli zdravotne problemy a ze ste sa nemohli fotit. Nevidim v tom absolutny problem sa fotit az teraz po case. Je pekne mat njake svadobne fotky. Uvidis, ze o par rokov si ich budes pozerat a budes spominat pri nich :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?