Fotenie s koníkmi. Máte skúsenosť?

Ahojte, som milovnicka koni a jedneho aj vlastnim. Svadbu budeme mat vo februari 08 a chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti s pripravami koni na taketo fotenie. Priznam sa jedno fotenie som robila aj ja a s mojim konikom jednej znamej, ale kedze tentokrat budem nevesta ja, konika si pripravit nebudem moct. Pripadne navrhy na vycackanie a pod.
Odpovedať

Odpovedať
Ahoj, aj táto nevesta má pekné fotky s koníkmi, pozri do jej albumu: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Odkaz pre admin : neviem preco ste vymazali moj odkaz, nerobil som si ani reklamu, ani niesom firma, ani som na seba nedaval ziadne kontaktne udaje, ani som sa neponukal neveste... Iba som jej dobre radil, co je dolezite z mojho pohladu. / asi by ste mohli trochu lepsie rozoznavat podstatu prispevkov /
Odpovedať
A co si tam pisal?
Odpovedať
vo vycackani konika podla mna nieje problem, stuzky...Ale problem je podla mna v datume svadby, skonom sa fotit vonku v mraze asi nebude nic prijemne, ani jednoduche, ale viem si predstavit pekne zabery v protisvetle, alebo ked zapadajuce slnko osvetluje kona do zlatista /ak je hnedy/...Je to take romanticke, problem je trocha s prilis kontrastnou scenou, ked tam bude sneh, od ktoreho sa bude odrazat svetlo, kon je mozno tmavsi a nevestine saty, ktore su zase biele, ak nahodou satenove, tak este horsie pre fotografa...
Odpovedať
Kon by bol hnedak, no ak nam pocasie dopraje. Ak bude prsat alebo snezit tak fotenia sa budeme musiet zriect. Co bude skoda.
Odpovedať
pre inšpiráciu: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... my sme nemali oficiálne fotenie s koníkmi, ale pár fotiek mám, so segrou som absolvovala malé fotenie počas hostiny, boli tam aj koníky, takže pár foto mám aj s nimi :-D , len trošku nevyšli, lebo sa už stmievalo....ako vidíš je to dosť ťažké, keďže koník je živý tvor a hýbe sa :-D
Odpovedať
to hidalgo: táto babenka mala celé fotenie na koníkoch: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... aj ja kone milujem a vedela som si to tiež predstaviť, ale známy predal koniareň, tak to nebolo možné, najlepšie keď napíše priamo jej, hlavne, či sa nezašpinila, predsa len v takýchto šatách liezť na koňa.... :-)
Odpovedať
No pokial sa kon poriadne ocisti nemyslim si ze by bol v ufulani problem. A ani nechcem jazdit po hradzi ako ta kocka co mala cely album s konikmi. Ja chcem par fotiek aj zo zeme aj z kona ale nemusia byt v pohybe. Ja som hlavne chcela nejaku inspiraciu ohladne upravy hrivy a pod, pripadne stuhy a tak. Ale aj tak dakujem za vsetky navrhy.
Odpovedať
to hidalgo: najprv sorry, že som tu vložila ten link ešte raz, nečítalo som to celé. k tomu "zdobeniu" koníka, ja si myslím, že kôň je nádherné zviera aj bez "čačkania", ale ja som už asi taká, nemám toho rada príliš veľa, aj nevesty by mali niekedy radšej jeden- dva doplnky odložiť, takže podľa mňa kôň a nevesta sú tvory nádherné, takže by som príliš "nezdobila", ale je to tvoja svadba, takže určite niečo vymyslíš... :-)
Odpovedať
No to je tiez pravda, v jednoduchosti je krasa ;-)
Odpovedať
to hidalgo: na druhej strane k nejakej folkloristickej svadbe si viem predstaviť koňa "naľudovo", to by mohlo byť pekné, ale všekto treba s mierou, tešíms a na tvoje fotky... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?