Fotenie s hosťami

Ahojte :-) Viem, ze do mojej svadby mam este dost casu, ale teraz sa zenil moj brat a zabava sa rozprudila velmi skoro a az pred redovym, ked sa nevesta sla prezliekat do kroja sme si uvedomili, ze s nimi nemame spolocnu svadobnu fotku ako rodina. Chcem sa preto opytat, kedy je podla vas najvhodnejsi cas na take spolocne fotenie s rodinou, surodencami a podobne. Ci hned po vecery, alebo az neskor? Ako ste to mali vy/resp. ako to planujete? :-) Dakujem pekne za odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@podbelik Ahoj, my to planujeme vyhlasit este pred obradom v kostole - nech svadobcania neutekaju do saly, ale pockaju na spolocne fotenie v parku pri kaplnke, ktore bude po gratulaciach. Tam sa budeme fotit aj s rodicmi, svedkami, druzickami, mladymi, a tiez s jednotlivymi rodinami - plus jednu skupinovu... Az potom sa pojde na hostinu.
Odpovedať
Profilova fotka
@podbelik My sa chceme fotit s hostami a rodinou tesne po obrade. Bude pripravene male obcerstvenie pre vsetkych, ktori sa zucastnia obradu a popri tom sa budeme fotit a kecat :)
Odpovedať
bola som na svadbe kde mali super tetu fotografku, kedze po vecery este nieje uplne zabava v plnom prude, ze uz ludi stahuje z tanca a parketu, tak si pripravila k tomu stolicky dve pre novomanzelov a normalne si volala najprv rodicov, svokrovcov, svedkov, starych rodicov, krstnych a potom ostatnych a ver ci never, iste dlhsie ako polhodiny jej to netrvalo, pretoze uz potom mladi napr sa sami stavali ze este neboli oni a islo to rychlo a spolocna foto sa robila este po kostole pred kostolom a druha hned pred prichodom do saly este pred hotelom, tam si nas zoradila teta fotografka
Odpovedať
Profilova fotka
ideme mať malú svadbu ale fotky s rodinou chceme robiť hned po obrade, a aj s gratulantmi ak to cas dovoli.. potom my budeme pokracovat vo foteni a rodina zatial pojde do penzionu...
Odpovedať
suhlasim s vacsinou - po obrade a gratulaciach je asi najvhodnejsi cas
Odpovedať
@ksebejka @mh200877 @jabuducanevesta @janka_89 @bajana dakujem velmi pekne za rady :-) ale nebudu ludia nervozni, lebo predsa planujeme okolo 120 hosti a kym kazdy zagratuluje pred kostolom a vacsina bude autami,cize ked zagratuluju hned pojdu autom do saly si myslim...a neviem,ci uz aj tak nebudu hladni...ale uvidime...snad to vsetko dobre dopadne ;-)
Odpovedať
@podbelik trochu cakania hostom neublizi, s tym sa na svadbe pocita....a obvykle do saly na hostinu ide cely svadobny sprievod-kolona naraz, nikdy som nezazila, ze by hostia zagratulovali a utekali posadit sa k stolu do restiky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v 98% ich fotim po prvom tanci, vtedy su uz vsetci najdeni, popijaju kavu a relaxuju tak je idelany cas na fotenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gratulacie po obrade su ine ako fotenie s hostami na hostine Gratulacie po obrade su po obrade :) pokial ste nepozvali na hostinu par ludi tak samozrejme aj pri kostole sa daju dat nejake tie spolocne fotky. Fotenie s hostami je na hostine a najcastejesie po nejakom jedle. Mne to povacsine vychadza cca o 21-22.00 hodine. Dohodnem s mladomanzelom potom to zahlasi cez DJa ze budu spolocne fotky a ide sa cvakat. Fotenie mladomazelov a hostami je standarde fotenie svadobneho dna (aspon u mna)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja z praxe hovorim, ze je to vacsinou medzi tanecnymi kolami - ked je chvilka kludu okolo 21.00. A kludne poziadajte fotografa, aby s Vami chodil aj okolo stolov a urobil Vam spolocnu fotku s kazdou skupinkou sediacich hosti, pri ktorej sa pristavite ci pripijete:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?