Fotenie pred svadbou. Ostanú moje šaty čisté?

Ahojte, chcela by som vedieť názory vás nevestičky, ktoré ste sa fotili deň alebo viac pred svadbou. Ako potom vyzerali vaše šaty v svadobný deň? Nemyslíte, že budú veľmi zašpinené ak s nimi pôjdem na fotenie do prírody ( tráva, prach...)
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetinka555 ja som sice svadbu este nemala, ale moj nazor - saty budu urcite spinave najma zo spodu..samozrejme zalezi od miesta fotenia...ale myslim, ze prave pri foteni v prirode sa zaspinia najviac....mozno ma niekto iny nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite budu spinave, ale nic ine ti neostava... a mne tiez nie... :-D kedze nemam tolko penazi, aby som si davala make uz a uces robit dva krat, tiez sa musim fotit v den svadby... zalezi aj od toho, kde sa chcete fotit...treba si potom len davat velky pozor, alebo nakupit vela fenov... :-D :-D
Odpovedať
A pozerám, že som svoj príspevok omylom vložila do kategórie kameraman a svadba :-)
Odpovedať
My sa ideme tiež fotiť pred svadbou, v piatok a ja som rozmýšľala, že po fotení dám šaty znova vyčistiť a napariť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mne sa saty zaspinili najviac cestou do kostola, kym sme dosli na miesto obradu tak spodky siat boli ako svine. Ved nevesty nelietaju, saty su biele, zem, chodniky, cesty niesu hermeticky ciste z toho logicky vyplyva odpoved: ano saty sa zaspinia, ale aj tak ti nikto nebude pozerat dole na saty
Odpovedať
spodnú časť zašpiníš vždy, ale na tú časť Ti nikto nepozerá a z dialky to nie je vidieť. Na to sú čistiarne po svadbe :-)
Odpovedať
ja sa budem fotit vo stvrtok pred svadbou v prirode. Kym tam dojdem, budem si drzat suknu trochu nadvihnutu, aj pocas fotenia budem davat pozor, aby som nestala v blate a podla moznosti sukna hore :) Aj tak sa asi trochu zaprasia, ale vo stvrtok vecer ten spodok siat trocha rucne umyjem.. predpokladam, ze v piatok vyschne a v sobotu by to uz malo byt ok :)
Odpovedať
moje saty boli po sobotnajsej svadbe (bola cela vonku) ciste a po pondelnajsom foteni som veru isla do salonu s malou dusickou....dostali riadne zabrat - asfaltova cesta, pole, luka....ale pravda je, ze boli spinave hlavne zo spodu....pani v salone ma dorazne ziadala, aby som saty neprala len tak doma (trochu vyplachat vo vode, ako pise erika04), lebo to aj tak poriadne nezide a spina sa moze len viac "zazrat"
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetinka555 my sme sa fotili pred svadbou, mali sme fotenie na futbalovom stadione na trave a saty boli ciste :-) treba si dat len trocha pozor a da sa to
Odpovedať
Fuha no, ja sa tiez budem fotit (tesne) pred svadbou a pojdem pesi do kostola aj z kostola na hostinu. Saty (inak celkom uzke, nic princeznovske) maju malu vlecku, takze sa budu tahat po zemi, ale iba tou zadnou castou, v predu nie su az po zem... tak tipujem, ze zospodu sa ufula vlecka, ale hadam nic ine, lebo viditelne flaky od pelu alebo travy by ma nepotesili. Vdaka za temu, doteraz som na to velmi nemyslela. Inak kolko sa bude dat, budem si saty dvihat, aby sa tahali po zemi co najmenej, ale ta vlecka sa neda dvihnut uplne. Myslim, ze este sa treba obavat ako dopadnu topanky. Dufam, ze nebude mokro aby sme sa v tej zahrade kde sa budeme (zrejme) fotit nezabarali do blata. Saty su moje vlastne a je to cisty hodvab, budem si ich bud prat doma rucne - co uz som s nimi od nakupu urobila dvakrat, alebo ich dam vycistit.
Odpovedať
@kazunomiya a aj si ich žehlila? nemala si s hodvábom problém?
Odpovedať
@neomea Nie, nemala, ale musis byt opatrna velmi... radsej zehlit nasucho (vypnut naparovanie), aby sa ti nahodou od vody nespravili skvrny. Pranie je vacsi problem, lebo jednak musis mat vhodny prostriedok (a nesmie to byt mydlo, lebo je prilis zasadite) a jednak mokry hodvab je ako mokra vlna, lahko sa poskodi. Zalezi vsak aky typ hodvabnej latky to je, niektore sa nesmu vobec prat. K mojim satam vyrobca udava, ze sa mozu rucne prat alebo chemicky cistit. Nasla som instrukcie tu a tych som sa drzala: http://www.modnipeklo.cz/2011/11/mate... http://www.modnipeklo.cz/2011/11/hedv...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ďakujem, naštudujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?