Fotenie pred svadbou?

Profilova fotka
co si myslite o foteni jeden den pred svadbou?zazila to niektora z vas?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
som toho názoru, že krásnym svadobným fotkám treba niekedy niečo obetovať a pokiaľ ti nebude vadiť, že ťa drahý ako nevestu uvidí ešte pred dňom D a budete to celkovo pred svadbou stíhať tak prečo nie... my sme napríklad nestihli nafotiť fotky podľa mojich vysnívaných predstáv a som odhodlaná fotenie "dokončiť" aj pol roka po svadbe.... len ešte musím drahého spracovať v slabej chvíľke :D tiež je to netradičné, ale myslím si, že je na každom ako sa rozhodne, hlavné je aby ste boli vy spokojní :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako fotograf so skúsenosťami odporúčam takéto fotenie pred alebo po svadbe. Nie je na tom nič zlé máme novú dobu a pokiaľ nevadí hlavne rodičom :-) že ženích uvidí nevestu pred obradom tak neváhajte využiť takúto možnosť. Vo svadobný deň potom zostane dostatok času na iné veci a hlavne nevesta nemá taký zhon. Pri fotení mimo svadobný deň je dostatok času na vysnívané fotografie môžete využiť možnosť fotenia na rôznych miestach a hlavne v kľude :-) Prajem všetko naj pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili par dni pred svadbou. Na ten den som mala objednanu aj vizazistku na skusku ucesu a make-upu. Fotenie pred alebo po svadbe odporucam kazdemu jednemu paru, ktory nad tym uvazuje. ;-)
Odpovedať
No ja to urcite odporucam, omnoho viac casu, v svadobny den sa casto nestiha.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili v piatok a v sobotu sme boli úplne v klude bez stresu, či vsetko stihneme :) takze odporúčam pred svadbou keď su este take tie emócie predsvadobne ;) po je to uz trosku iné
Odpovedať
Profilova fotka
My máme zajtra svadbu, a fotenie máme pred obradom o 11:45hod do 13:00hod a obrad je o 14:00hod :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa takziez na mojej svadbe fotila den pred obradom.. Ak chcete zazit to, ze vás zenich prvy krat uvidi v svad.satách, tak to staci len naplanovat a vsetko sa natoci a nafotí... Ale naozaj odporucam den pred, alebo po... O to volnejsí je svadobny den... :)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite odporucam fotenie den pred svadbou...my sme fotili v piatok od 13 hod do 18 hod., cize sme mali kopec casu na fotenie a hlavne svadobny den sme si uzili bez akychkolvek stresov - v klude a pohode... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zo skúsenosti praktizujeme fotenie väčšinou pred a po svadbe nakoľko páry chcú mať pekné fotografie a nechcú sa stresovať v deň svadby. Nevýhodou je to, že sa pár sa musí znova upraviť a nevesta nalíčiť. Niekedy to nevesty spájajú s prvou skúškou líčenia. :-) Ja osobne určite odporúčam druh fotenia mimo svadobný deň. V dni svadby býva väčšinou chaos, stres a málo času. Výsledný efekt potom stojí za to ;-) Prajem Vám správne rozhodnutie! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?