Fotenie pred obradom

Profilova fotka
Nevestičky chcem sa spýtať,keď sa učešem a namaľujem,ideme sa fotiť a ja by som chcela vedieť,či sa mám potom vyzliekať zo šiat???kvôli kamere??ďakujem za radu :-)
Odpovedať
aj ked nie som nevesta ... zalezi kedy mate naplanovanu odobierk a obrat. ale zatial ani jedna nevesta, ktoru som fotil pred obradom sa neprezliekala - koli ucesu a casu. inac fotenie trva v priemere tak 3h, takze budete radi, ak sa stihnete naobedovat :) (ale nie je to pravidlo)
Odpovedať
Profilova fotka
@matuskusnir no ok ale ako potom kameraman nakameruje obliekanie??ked budem už oblečená??
Odpovedať
@danalovicova ved on by ta aj tak nekameroval, ako sa komplet obliekas, ci chces sa pred nim predvadzat v spodnom pradle? ;-) nakameruje trebars, ako ti viazu viazanie na satach, alebo ako ti celkovo upravuju saty, zavoj a tak... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nech príde kameraman najskôr ku tebe, ako sa chystáš, potom sa choďte fotiť a potom nech ide ku ženíchovi. Tam nakameruje ženícha akože pri príprave - ženích si vyzlečie sako a akože si zapína napr. gombíky a je to... Nie je nutné aby kamera bola najskôr pri ženíchovi, teda aspoň podľa mňa...
Odpovedať
@danalovicova vsetko som fotil uz rano - licenie, cesanie, obliekanie (kameraman je casto pritomny od rana somnou) - teda je to len v pripade, ze si to vyzaduje nevesta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova ja by som to chcela takto :) (len moja predstava, este to musim prejst s kameramanom a fotografkou), rano sa pojdem ucesat a namalovat, tam budu obaja so mnou, potom sa pojdeme obliect, to sa natoci a potom pre usetrenie casu sa aj akoze odvezieme ku kostolu (nakolko pripravy budu v inej obci jak sobas), aby to bolo pekne na kamere, ako ide vyzdobene auto s nevestou ku kostolu a potom odideme na fotenie zas niekde inde, ako bude sobas a potom sa vratime len na sobas a zas bude pokracovat video, ako nevesta vystupuje z auta a kostol :) takto som si to vymyslela, dufam, ze sa to bdue dat spravit :) ale myslim, ze kedze video sa da nastrihat, a nemusi sa tocit vsetko zaradom a tak, tak snad hej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova ja sa vyzliekat určite nebudem,budem rada.že stiham vobec kameru a aj tak kameraman nebude točit,ako sa obliekam....
Odpovedať
@danalovicova My sa tiež chystáme fotiť pred obradom. Po fotení sa isto nebudem vyzliekať zo šiat - budem rada, keď budeme odobierku stíhať :) A ako tu už spomínali - natáča sa už "finálna" úprava nevesty - čiže sa to dá zakamuflovať aj po fotení, keď už budeš nejakú tú hodinku oblečená ;-) A samozrejme - nieje podstatné, v akom poradí sa čo kameruje - kameraman video zostrihá tak aby malo hlavu a pätu :-D
Odpovedať
ja sa vyzliekat budem... fotenie mame tiez planovane aj pred sobasom, mali sme skoncit okolo pol 1. fotit sa budeme akurat v strede cesty medzi nami dvoma a kazdy to ma 25 km, takze kym pride zenich po mna, tak by som mala mat cas okolo 2,5 hodin... a to sa mi teda v satach nebude chciet byt :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame zariadene tak ze fotiti sa budeme den pred svadbou ale fotit priebeh priprav sa bude v svadobny den a potom obrad a potom pojde fotograf domov,bol to jeho napad takto komplikovane ale ja som spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za rady a chcem sa ešte spýtať,že kde ste sa obliekali či pri kaderníčke(a išli ste fotiť), alebo doma??? ;-)
Odpovedať
doma...tam je pohodlie, priestor aj pomocnicky, ktore si to snad aj natrenuju ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?