Fotenie pred alebo po svadbe?

Profilova fotka
Baby fotite sa prosim vas pred svadbou, alebo po nej.Ja mam svadbu v sobotu a rozmyslala som nad fotenim vo stvrtok pred a potom este nejaky tyzden po-uz iba rozpustene vlasy a blaznive foto kde si saty mozem zaspinit a vyvalat sa vo vode :)
Odpovedať
:-))No Kreatívne fotky je najlepšie urobiť pred alebo po svadbe. Ja to vždy ponúknem a stále viac párov sa rozhodne pri tom. Dôvod je jednoduchý: netreba všetko vtlačiť do jedného dňa a tak zostane viac času na fotenie, čím rastie aj kvalita spoločnej práci. Ešte jedna obrovská výhoda, že stres je minimalizovaný.Pozrite si na moju stránku,sú tam aj fotky s nevestou vo vode:-))))))
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Pozri,na tuto temu su velmi odlisne nazory nech si tu pise kto co chce aj tak sa musis rozhodnut sama... Fotenie pred svadbou ..po nej....dovod?/je to iba moj nazor/ Chcem byt in?Mat foto v blate,vo vode? Lebo to leti,lebo take nema kamoska,nech vsetci vidia co som si dovolila? Ale ved take foto si mozes so svojim drahym dat nafotit hocikedy ...rok pred alebo po svadbe 10 rokov to je fuk kedy...dokonca aj vysnivaneho fotografa si mozes vybrat ma to vyhodu nie si viazana terminom...ale den svadby je proste proste...uz to mam J E D I N E C N Y mam rada spomienky,vela casu travim pozeranim albumov z detstva,zo skoly,zo svadby ,s narodenim,ako som nosila syna...atd proste ma to tu atmosferu,ktoru to ma mat,ma to stavu,ma to gule...jednoducho,,,ale ako som na zaciatku pisala je to moj nazor.Ak su fotky zo svadobneho dna,ci uz portretne,alebo reportazne z celeho dna od rana do rana ....cele dlhe roky si ich budes s radostou pozerat a spominat na ten uzastny den/ak Vam stastie a laska bude priat/ Prajem vela stastia pri rozhodovani
Odpovedať
Profilova fotka
@mariamaier Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smoulinka979 pekne povedané...:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?