Fotenie na zámku Schlosshof - treba sa objednať?

Milé nevestičky, boli ste sa niektorá tento rok fotiť na zámku Schlosshof? Treba sa tam nejako objednať? Či len prídeme a fotíme :) Platí sa len vstupné, či aj nejaký špeciálny poplatok? Vopred veľmi pekne ďakujem za akékoľvek informácie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Napíšte mi, dám vám kontakt, kde vám dajú presnú informáciu, podľa toho aké služby by ste od nich chceli a kde všade by ste sa v rámci zámku chceli fotiť. Je tam krásne.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba zaplatit vstupne a exterier je vas. V interieri sa bezne nefoti, pripadne ma kontaktujte mam kontakt na konkretnu pani, ktora ma na starosti komunikaciu so slovenskymi zakaznikmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som písala email ohľadom fotenia, odpisali, že vstup je 13€ na osobu, s tým že v celom exteriéri sa dá fotiť. Zakázané je fotiť v zámku:( som bola z toho prekvapená, lebo veľa nevesticiek má fotky pri tých kridlovych oknách aj vnútri....
Odpovedať
@tonobalucha Dobrý deň. Rada by som Vás poprosila o kontakt na tú pani. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam fotenie v kaštieli v Belej na Južnom Slovensku. Dá sa tam za poplatok fotiť v interiéri aj exteriéri - videla som viac foto, napr. v časopise Nevesta. Svadobné fotky, ktoré som videla sú ako z rozprávky :-)
Odpovedať
Ja by som len doplnila aktuálnu informáciu, ktorú som práve dostala zo zámku Schlosshof. Fotenie je možné aj v interiéri – v priestoroch Festsaal, Orangerie West a Barockstall. To je ale spoplatnené sumou 180 €/hod. a je potrebné sa na tom vopred dohodnúť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@tonobalucha dobryyy mohol by som dostat kontakt na tu pani? dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte :) .. fotili ste sa niekto na Schloss Hofe niekedy nedávno? (2017-2018) neviete náhodou koľko chceli len za fotenie v interiéri a exteriéri? :) vopred ďakujem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotil som tam uz niekolko x, platili sme len vstupne, fotit sa dnu nesmie, ale to nas nejako nezastavilo, pokial nejdete fotit niekde uplne dnu kde je vela ludi, inak je to takto mozne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?