Fotenie na Devíne

Profilova fotka
Ahojte, boli ste sa fotit na Devíne? Pochválte sa fotkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme sa fotili na devíne. Bolo to fajn, ale potom som si vravela že sme sa mohli fotiť hocikde inde, lebo sme platili 30 eur za to, že sme sa fotili na hrade. Cenu som si vopred neoverovala :) Inak by som sa fotila asi hocikde inde, lebo pekné fotky sa dajú urobiť všade. Prikladám aj fotku
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na Devíne svadbu a fotili sme sa tam aj na 1. výročie :-) Viac fotiek mám v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
@fotografka_dominique stále romýšľam nad tým, kam sa ísť fotiť, ale mám pocit, že nič už nie je originálne a tak vyberám iba z toho, čo sa mi aspoň trošku páči.. O tých 30 € viem, my sme si to overovali, len mi nie je jasné, že či je do toho zarátané už aj vstupné, alebo to je ešte nevyše.
Odpovedať
Profilova fotka
tá cena 30 eur je konečná pre nevestu, ženícha, fotografa. v zásade je tam len tráva, alebo tie kamene + výhlad. také kamenné pozadie môže človek mať aj v starom meste (alebo rovno aj pri dunaji, tam by mohli byť pekné fotky). Trávu napr na železnej studničke (fotky v lese, pri potoku, na lúke, na mostíkoch....). Ja už by som sa asi znovu na hrad devín nešla fotiť, nakoniec sa mi to nezdalo moc extra prostredie. Nemala som moc času premýšlať nad miestom a to bolo prvé čo mi napadlo (ešte som dokončovala školu tak preto som to nejak nepremyslela :) )
Odpovedať
Profilova fotka
@fotografka_dominique fuu.. a to som bola pre Devin rozhodnuta..ale je fakt, ze tam nic extra okrem vyhladu nie je.. budem to musiet este premysliet a prejst si par miest.. Aj tak dakujem za info, pomohla si :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kukies no ved práve..a zrovna ten výhlad pri portrétových fotkách nie je tak vidieť, pretože pozadie je väčšinou rozmazané a výhlad bol najma na kopce a rodinné domy z jednej strany a z druhej bolo vidno da sa povedať len oblohu a trochu toho kameňa. a aj tá tráva je tam väčšinou pokosená. Mne sa viac páčia fotky, keď je tráva vyššia, poprípade s nejakými kvietkami. Dotvára to inú atmosféru. Dúfam, že budete s výberom nakoniec spokojní. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, ak mate zaujem o zabavne fotenie na Vasej svadbe sme k dispozicii
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?