Fotenie ked je obrad o 16

ahojta baby mam otazocku ako ste riesili fotenie ked ste mali obrad o 16:00 nam je este ten problem ze nebyvame blizsko ale 30 kilometrov od seba ....a fotograf mi povedal ze by sme mali ist pred obradom ..... ale kedy ked tak budem mat kadernicku a kozmeticku ...
Odpovedať
Tak treba fotit v pondelok:-)
Odpovedať
neda sa lebo letime na svadobnu cestu
Odpovedať
@soro88 Dobry, mate vyborny cas obradu, nebudete sa nahanat a portretove fotenie stihnete s uplnym prehladom. Ak mate dobreho fotografa vie, ze cez obed pri prudkom slnku fotit nebude moct ;) a teda vas nasmeruje na skorsi cas. U mna/nas je zvykom fotit portretove fotenie hned po upravach nevesty cize plus minus 10hod. A tych 30km je tiez pohodicka vzhladom na cas obradu :-) Nestresujte sa, skuseny fotograf vie co a ako a nasmeruje vas aby dobre bolo 8-)
Odpovedať
@matuskusnir napozaj je to tak v pohode?,,, tym padom by sme vela stihli aj nafotit aj v klude sa vratit.....
Odpovedať
@soro88 Ak mate kozmeticku a kadernicku tesne pred obradom, tak to problem bude, prip. sa nafotite pri zapadajucom slnku - odbehnete zo saly 8-) V akom case mate pripravy?
Odpovedať
Profilova fotka
@soro88 Presne ako píše kolega matuskusnir. Prípravy treba začať ráno a na fotenie zostane času habadej :)
Odpovedať
@matuskusnir @nedeliak na rano hned na 7:30 ...... takze by sa vsetko mho stihnut:)
Odpovedať
@soro88 bez problemov ;-)
Odpovedať
Ahoj, my máme síce obrad o 15:00,ale u nás to býva tak, že : Po obrade sa ide na sálu, dáme si "večeru", prvý tanec, chvíľu sa potancuje a potom sa na hodinku vyparíme fotiť :)
Odpovedať
@frenkiss to sok si myslela ajja ale ze nie ze pre vacsi klud a pre dostatok casu je dobre ist pred obradom ...
Odpovedať
@soro88 u nás je zvykom, že pred obradom sa nefotí. Ani iné dni(pondelok prípadne deň pred svadbou). To boli zase pre mňa novinky. :) U nás to býva takto. Že vždy sa ide fotiť chvíľku po prvom tanci. Si neviem predstaviť sa fotiť napríklad v pondelok, alebo niektorí deň pred svadbou. Mi to nepríde take, že sú to fotky zo svadby, presne v ten deň, a potom ja som toho názoru, až ženích nevidí nevestu v svadobných šatach pred obradom. Je to síce povera, ale mne sa páči. Viem že niektoré nevestičky si dokonca skúšaju svadobné šaty s budúcim ženíchom. Samozrejme, že to je ich rozhodnutie a každemu sa pači niečo iné.
Odpovedať
Ahoj, my budeme mať sobáš tiež o 16-tej a ani ma nenapadlo stresovať sa kvôli foteniu. fotiť sa budeme po úpravach pred sobášom a bude. u nás je tiež zvykom fotiť sa až po obrade, ale budeme odchádzať z vlastnej oslavy? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj my tiez mame obrad o 16.00 , vizazistka pride o 7 a kadernicka o 8 , a fotit sa pojdeme asi o 10 fotografka povedala ze casu dost aj na viac miest stihame ist foti :-)
Odpovedať
@pooli Tak odchádzaním by som to nenazvala :) Však sa vrátime :) Je to len také malé odskočenie si :) A mne to príde také pekné, že v tom "chaose" po úpravách, obrade, atď, sa venujeme len jeden druhému pri fotení. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?